gfs birseyer deniyor
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
GFS 2-3 Şubat için bir şeyler deniyor
-
Size bir soru ve teori kanıtı.
2-3 Şubatta gelen soğuk havanın çekirdeği nereden geliyor ve gelen çekirdek giritte AB patlatıyor mu? -
Sıcak cephede verdi
-
Arkadaşlar itiraf edin bu akşam GFS'yi hanginiz hazırladı?
-
Gfs 18 güncellemesi İzmiri takmış kafaya
-
28 nde havada kar süzülmesi beni keser açıkçası 😆
-
Gördüğünüz üzere İzmir'e kar yağışı getirecek tek sistem şekli budur. İster yarın gerçekleşsin İster 100 yıl sonra. Adriyatik üzerinden afrika kıyılarını yalayarak geçen bir soğuk hava dalgası doğuya doğru kayarken Mora güneyi ve Girit üzerinde AB patlatarak İzmir'e kar getirir. Bunun harici bir sistemde İzmir'de kar yağması imkanıza yakındır.
Yani bunu çekirdeğibiraz daha güçlendirmemiz ve vadesi yaklaştıkça en azından sabitlememiz gerekiyor.
YAAAAAANİ SİNERJİ GEREKİYOR ARKADAŞLAR. -
Hayal edin, 28 Ocak'ta İzmir'de seyirlik kar görüyoruz
Ardından 2 Şubat'ta kar örtüsü alıp 7 yıllık hasreti gideriyoruz
Üstüne 4 Şubat'ta sıcak cephe ile tekrar gol diyoruz
Nasip et Allah'ım hayali bile saç beyazlatır -
İtiraf ediyorum derin GFS tanıdıklarımı devreye soktum bu akşam güncellemesini ben yaptırdım Az sevinelim dedim fena mı
-
gfs öğlen de sistem veriyordu akşam daha güzel bir sistem verdi gfs artık ecnwf den daha başarılı ısrar ederse sistem gelebilir kar yağabilir
-
Gem de vermiş 28'ine sağlam kar vermiş hemde
-
Uzun vade için bunları konuşmak çok erken. GFS denilen model hep bize kelek atıyor.
-
-
gfs öğlen de sistem veriyordu akşam daha güzel bir sistem verdi gfs artık ecnwf den daha başarılı ısrar ederse sistem gelebilir kar yağabilir
Demek ki bu çocuğun da varmış bir bildiği.
Öğlen godzilla godzilla deyip durdu ama biz kaile almadık.
-
28 ine yağış senaryoları artmış
-
Gördüğünüz üzere İzmir'e kar yağışı getirecek tek sistem şekli budur. İster yarın gerçekleşsin İster 100 yıl sonra. Adriyatik üzerinden afrika kıyılarını yalayarak geçen bir soğuk hava dalgası doğuya doğru kayarken Mora güneyi ve Girit üzerinde AB patlatarak İzmir'e kar getirir. Bunun harici bir sistemde İzmir'de kar yağması imkanıza yakındır.
Yani bunu çekirdeğibiraz daha güçlendirmemiz ve vadesi yaklaştıkça en azından sabitlememiz gerekiyor.
YAAAAAANİ SİNERJİ GEREKİYOR ARKADAŞLAR.Benim hayal yavaş yavaş oluyor mu ne..hayırdır inşallah,ben bu sinopipe tamamım
-
Akşam ecmwf de destekler inşallah, birşeyler olacak gibi
-
28 ocak için görünmeye başlayan şey 2 şubat 2012yi aklıma getiriyor bilimsel değil hissel
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!