O kadar yükseliyor ki sert düşüş olarak görünen şey bile ortalama olarak 20'ye anca gelebiliyor. Gece en azından insancıl düzeye inse de gündüz yine 32-35 derecelerde bol nemli havalar bizimle olacak .

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
O kadar yükseliyor ki sert düşüş olarak görünen şey bile ortalama olarak 20'ye anca gelebiliyor. Gece en azından insancıl düzeye inse de gündüz yine 32-35 derecelerde bol nemli havalar bizimle olacak
.
gece en azından uyuyacağız
-
-
Böyle bir sıcak yok.. Oturduğum yerden sırılsıklam oluyorum.. Berbat hava..
22 Temmuz - 16.55
Bergama İzmir
Açık
39,9 °C
1012hPa
6km/sa
H %28
-
hocam dışarı çıkmayın zararlıdır
-
-
Denize gidilmez bu havada deniz sıcak kumlar yakıyor kumsalda 60 derece hissediyorsun. Belki saat 18 den sonra gidilir. En iyisi klimanı açıp evde oturmak
-
-
benim şahsi fikrim, dünyanın en gereksiz icatlarından biri klimadır. vantilatör yeterli.
-
benim şahsi fikrim, dünyanın en gereksiz icatlarından biri klimadır. vantilatör yeterli.
yani tabikide olmazska ölmezdik ama hayat kalitemizi iyileştirdiği ve havayı temizleyip belkide kanser olma ihtimalini azalttığı inkar edilemez bir gerçek.
-
yani tabikide olmazska ölmezdik ama hayat kalitemizi iyileştirdiği ve havayı temizleyip belkide kanser olma ihtimalini azalttığı inkar edilemez bir gerçek.
akciğerlerde mantar oluşumuna sebep olabiliyor maalesef. herkesin kendi düşüncesidir. ben bu yaşıma kadar, ne evde ne işte ne arabada kullanmadım kullanmayı da hiç düşünmüyorum. bir sıcak bir soğuk, vücudun dengesi bozuluyor.
-
Agam sen herşeye karşısın nerde güzel olan birşey varsa sana ters 😁😁
-
Agam sen herşeye karşısın nerde güzel olan birşey varsa sana ters 😁😁
sadece klima ile ilgili kanaatim bu 🙂
-
Saunadan farksız şuan izmir nefes alınmıyor
-
-
-
32 derece %63 nem inanılmaz
-
- Official Post