Ne kar ne oraj umrumda değil uzun süre bunun şokunu atlabileceğimi sanmıyorum oturduğum sıcak yer batıyor :((

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hersey boş arkadaşlar canlar gitti ne kar ne soğuk umrumda bile değil oradaki insanlarda kar yağsın diye beklediler bakın kar yağdı orada deprem oldu .Zaman yardım zamanı lütfen yardım gönderin az çok farketmez.
-
-
Deprem ve ülkece kuraklık Allah sonumuzu hayır etsin
-
Ya kusura bakmayın arkadaşlar burayı takip ederim yıllardır pek yazmam ama dünden beri istanbul sayfasına çok fazla takmış durumdayım...yasadığımız afetle alakalı tek bir yorum bi üzüntü nebileyim ya bizde var sıkıntı....aynı şekilde bu hava olayı izmirde yaşansaydı ben sanmıyorum elimin gülen emojiye gideceğini yada mutlu mutlu yazılar yazıp paylaşım yapacağamı...sizede garip gelmiyormu?
-
Maalesef buda bir dogal afet resmen neye üzüleceğime şaşırdım depremler kuraklık
-
Ya kusura bakmayın arkadaşlar burayı takip ederim yıllardır pek yazmam ama dünden beri istanbul sayfasına çok fazla takmış durumdayım...yasadığımız afetle alakalı tek bir yorum bi üzüntü nebileyim ya bizde var sıkıntı....aynı şekilde bu hava olayı izmirde yaşansaydı ben sanmıyorum elimin gülen emojiye gideceğini yada mutlu mutlu yazılar yazıp paylaşım yapacağamı...sizede garip gelmiyormu?
Şuan karın keyfini yaşıyorlar.Sistem bitince keyifleride yerine gelince bir iki mesaj yazarlar çok üzgünüz diye bitti gitti.Herkesin önceliği farklıymış demek hocam.Yapacak birşey yok.
-
Ne denir ki hocam sonuna kadar haklısınız bir çok takip ettiğim kişi de vardı hepsine saygımı yitirdim bu süreçte hani sen de mi ya diyerek okuyorum mesajları.
-
İzmir'de denizin 25 metre çekilmesi neyle alakalı fırtına falan mı var
-
İzmir'de denizin 25 metre çekilmesi neyle alakalı fırtına falan mı var
3 4 gündür ege denizinde poyraz etkili oldu sanırım bu yüzden...
-
-
-
depremlerin acısından konuşulmuyor ama batı illerimizde yaşanan kuraklık afeti de çok büyük maalesef . önümüzdeki günlerde de hiç ama hiç yağış gözükmüyor. Allahım sen yardım et, bize merhamet et 🤲🏻
-
Su kesintilerine hazır olalım yazın vaziyet bunu gösteriyor.
-
-
-
-
-
Havalar umarım bir an önce ısınır
-
Havalar umarım bir an önce ısınır
Isınmasın kuraklik var isinmasin
neden izmir konusuna yaziyon bir de
Biz soğuk istiyoruz batı olarak sonra yazın 45 uzeri oluyor
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!