İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Üstteki mesajlardan yanlış anlaşılacağım biliyorum. 6.9 luk felaketinde yaşadık nasıl bir psikoloji olduğunu da biliyorum. Allah bir daha başımıza böyle felaketler getirmesin 🙏🏻 Benimde ciğerim yanıyor endişe ile takip ediyorum. Gol yazana kar kovalayana tepkileriniz haklı bu arada. Şuan kar görüp paylaşıyosa ses etmeyin

  • Burada hala kar takibi yapanlar en kısa süre içinde forumdan engellenecekseniz böyle bencillik olmaz uyarı bile yaptım pes artık birsey diyemiyorum sizlere..

    Reis sende paylaştın. Paylaşmak ayrı. Yağcak etcek kütle geliyo gol falan demek ayrı. Böyle diyenler forumdan uzaklaştırılmalı

  • Reis sende paylaştın. Paylaşmak ayrı. Yağcak etcek kütle geliyo gol falan demek ayrı. Böyle diyenler forumdan uzaklaştırılmalı

    İki kişi özelinde söyledim ısrarla takip eden bir kisi ve gol yazan bir kisi üstünüze alınmayın onları raporladim. bundan sonra kar takibi yapılmasın rica ediyorum herkesten..

  • Bugün bi felaket yaşandı evet ama bu tarz şeylere kimin nasıl tepki vereceği nasıl üzüleceği sizin yetki alanınızda değil. Belki bugün kar yağışını takip eden kişiler sizden daha çok yardım edecek veya etti oradakilere. Hayat devam ediyor kimisi kafasını dağıtmak için camdan dışarıya bakıp kar kovalıyor, bu size birilerinin karakterini sorgulama hakkı vermez. Ben de bugün yorum yapmadım kar yağınca mutlu olmadım ama kimseyi de yargılama hakkına sahip değilim.

  • burası hava forum sitesi.. herkesin kendi içinde tuttuğu bir yas keder var zaten. Senede bir zorla havada kar görenlerin İSTEMSİZCE ELINDE OLMADAN verdiği çocuksu tepkiyi de lütfen hor görmeyin.. Buradaki insanların kar sevincine kadar depremle ilgili söylenecek çok daha başka ciddi şeyler var. Duyarlılık depremden sonra başkasını engellemekle şikayet etmekle gelmez alınan önlemlerle gelir. Bu da elimizde değil mecra olarak ne yazık ki.. Kimin ne kadar üzüldüğünü bilemeyiz.. Sadece saygı duymak elimizden geldiğince yardımlaşmak gerekiyor. ALLAH enkazda kalan kardeşlerimizin ve ülkemizin yardımcısı olsun.. iyi akşamlar dilerdim herkese ama nasıl iyi olsun...

  • Öncelikle tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    Çok ağır ve zor süreçlerden geçiyoruz, bu durumlar hepimiz için çok üzücü olsa da ve tüm platformlarda dile getiriyor olsak da HavaForum'un asıl kuruluş amacını unutmadan insanların yaşadığı "çocuksu" sevinçleri durumun hassasiyeti dolayısıyla sert şekilde eleştirmek birbirimizi kırmaktan başka bir şeye yaramaz.

    Kemalpaşa'da kar atıştırıyor.

  • Gaziemir fuara yakınsanız ihtiyaç malzemeleri orada toplanıp, dolan tır hemen gönderiliyor. Birlik beraberlik günü hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmalıyız. Yakın zamanda bu kadar büyük olmasa da bizlerde deprem acısını yaşadık, daha iyi anlamamız gerekiyor.

  • Arkadaşlar kusura bakmayın. konuya tahmin olsun veya değerlendirme yazmıyorum. Elim gitmiyor.

    Hocam hergun mutlulukla hava için girdiğimiz foruma şimdi üzüntü ile deprem yüzünden giriyoruz ben uzun süre hava takip edebileceğimi sanmıyorum.