Afad da gönüllüyüm haber bekliyorum, çağırdıklarında yola çıkıcaz. Allah herkesin yardımcısı olsun
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
March 6, 2022 at 3:30 PM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ciddiyim şu konuya kar ile ilgili birsey daha yazan olursa yöneticilere şikayet ederim gereği yapılır..
Ah hocam asil kar yagan yerlerdeki konulara baktim da insan hayret ediyor bu kadar duyarsiz olunmaz bir de takip ettigimiz saygi duydugumuz insanlar bile.. neyse
-
Afad da gönüllüyüm haber bekliyorum, çağırdıklarında yola çıkıcaz. Allah herkesin yardımcısı olsun
bende de aynı durum var hocam gönüllüyüm mesaj atmalarını bekliyorum.
-
Bırakın kar haberlerini Allah aşkına ya. Elimiz kolumuz bağlı birşey yapamıyoruz
-
Bize yağmadığı gibi deprem bölgerinede yağmasın zor durumda olan insalar daha zor durumu düşmesin gün birlik günüdür çoğu merkez yerlerden yardım tırları kalkıyor evdeyseniz gerekli gereksiz ne varsa gönderelim özellikle battaniye Allah herkesin yardımcısı olsun zor durum
-
İşi olmayan herkes gidebilir
-
Deprem haberini görmemiştim baya büyük deprem olmuş Allah yardımcıları olsun 🤲🙏
-
afad tarafından gönderilen mesajda şuan için sadece akredite sivil toplum örgütlerine görevlendirilmiştir.
-
Allah yardımcımız olsun maalesef deprem bölgesinde havada çok kötü ve soğuk Allah yardımcıları olsun benim sabah uyanıp haberi okuduktan sonra kendime gelemedim hala çok enkaz altı var yardım isteyenler Allahım yardım et
-
çok kötü haberle uyandık Allah yardımcımız olsun
-
Bu gün konuşmayalım. Söyleyecek hiç bir şey yok.
-
-
Öncelikle geçmiş olsun Türkiyemize. Sıradı değil ama karşıyaka çarşı ince kar atıyor bilginize. Torbalı ayrancılar lapa lapa kar yağıyormuş
-
Öncelikle geçmiş olsun Türkiyemize. Sıradı değil ama karşıyaka çarşı ince kar atıyor bilginize. Torbalı ayrancılar lapa lapa kar yağıyormuş
Evet burada da toz şeklinde yağıyor
-
Herkese geçmiş olsun öncelikle konumum Ayrancılar ama yağış yok. Şimdi inceden başlamış.
-
Çiğli de orta şidette kar yağışı var.
-
Herkes tabii ki hava durumunu forografini paylasabilir sonucta herkes elinden gelen yardimi yapmaya calisiyor ve ayni seye uzuluyor eminim sadece benim anlamadigim boyle yok efsaneler cok sevinmeler ates eden emojiler falan gerek yokmus gibi geliyor biraz.
-
Çiğli de orta şidette kar yağışı var.
Torbalı Ayrancılardada orta şiddetli
-
Kar yağıyor işte sadece söylemek istedim
-
Evka 5 de çok güzel yağıyor ama keşke mutlu şekilde takip etseydik dışarı bakmaya mecalim bile yok
-