Yarin yagis gosteren bir model mevcut mu arkadaslar ?
Ne kar var ne yağmur. Buz gibi hava var hafta boyunca. Boşuna bir şeyler bekleyip keyfinizi kaçırmayın. O kuzeyden gelen kütlelerin hiçbiri bize ulaşmayacak.
Yarin yagis gosteren bir model mevcut mu arkadaslar ?
Ne kar var ne yağmur. Buz gibi hava var hafta boyunca. Boşuna bir şeyler bekleyip keyfinizi kaçırmayın. O kuzeyden gelen kütlelerin hiçbiri bize ulaşmayacak.
O dekler buraya gelmeden erir geçen sene aynı olay yine yaşandı...
kuzeyden dekler geliyor
O dekler buraya gelmeden erir , geçen sene aynı olay yine yaşandı...
Ege denizi uyuyor Muğla ble kar alıyor ve ızmır yıne ayaz kuru soguk yesın cıdden bıktım artık bol bol yagmur olsun bari razıyım Izmır son 1 gun kala 2 gun kala hep bozuyor saka gıbı bır sehırdeyız sıkıldım bu olaydan cıdden
sanırım öğlen biraz da olsa kar görebileceğiz merkesde
DEK ler gelişiyor hava durumlarına yeni yansıdı öğlen kar alicaz örtü ihtimali de mevcut
modeller bilemedi kıytırık dediğimiz google bildi helal olsun google hava durumu artık googleye de guvenicem
aydın merkezde durum nasıl, kar alır mı?
modeller bilemedi kıytırık dediğimiz google bildi helal olsun google hava durumu artık googleye de güvenicem
Kaynak nedir radarda beliren kütleler güneydoğulu ilerliyor Manisa ve izmire faydası yok
Kaynak nedir radarda beliren kütleler güneydoğulu ilerliyor Manisa ve izmire faydası yok
Yeniden dek olusacak saat 12 civari
Bu sefer geliyor kar
Yeniden dek olusacak saat 12 civari
Bu sefer geliyor kar
Anladım da kaynak nedir modellerde falan yağış yok kim oluşturacak bu deki tek gören senmisin
Yanlış anlama amacım heves kırmak değil söylediğin şey doğru çıkar inşallah ben yanılırım ama hicbiyerde görünmüyor öyle bişey google sallamasyon pek inanasım gelmedi
arkadaşlar öğlen 2 3 civarı izmir merkezde sıcaklık yeterli mi kar için
Sicaklik yeterli olur mu hocam 4 derece sanirim öğlen yagis kar olarak düşer mi heyecanlıyız
Arkadaşlar boşverin ya böyle bir günde kar mı konuşulur bir süre kimse şu konuya birsey yazmasın bence...
Nem 58 zaten yağsada düşmüyor
Böyle günde kar konuşulmaz arkadaşlar yapmayın
Arkadaşlar boşverin ya böyle bir günde kar mı konuşulur bir süre kimse şu konuya birsey yazmasın bence...
hocam aynı görüşteyim.
Ciddiyim şu konuya kar ile ilgili birsey daha yazan olursa yöneticilere şikayet ederim gereği yapılır..
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!