Konumumda rüzgardan kaynaklı elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar sonrası elektrikler kesildi⚡️💨
Milan Dortmund maçı var ablacım aman burada gitmesin. Çok iyi maç oluyor bu arada
Konumumda rüzgardan kaynaklı elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar sonrası elektrikler kesildi⚡️💨
Milan Dortmund maçı var ablacım aman burada gitmesin. Çok iyi maç oluyor bu arada
1 saat kadar yoktu az önce geldi elektrikler.
Sağlam yağmur başladı manyasta sert iri yağmur dolu cevirebilir
Dikkatli olalım..
Camlar zangır zangır. Eskiden panjur çok meşhurdu. Şimdi olsa hayalet evinde yatıya kalmış gibi uyunurdu be mis gibi. Açıkçası son yıllarda ben bu denli kuvvetli lodos hatırlamıyorum.
Fırtına şiddetini arttırarak devam ediyor💨💨
Halıdere de yine deniz yukselıp sel baskını olmuş
Yıldırımda okuldan çıktım metroya gidene kadar deli esiyordu. Altınşehirde metrodan inip eve giderken millet yolda yürümekte zorlanıyordu. Baya sağlam rüzgar var.
hala da devam ediyor..
Metronun raylarına da yine ağaç devrilmiş. Umarım geçen seneki gibi ulaşım aksamaz yine tam vize haftası Görükleden Yıldırım'a rüzgarda ölüm kalım savaşı vereceğiz😄
Bu tarz havalarda asıl okulların tatil olması gerek. Yarın bir sürü çocuk okula gidecek çok tehlikeli.
inanilmaz bir fırtına var yıkılıyor ortalık
Çok güzel yağmur var günaydın herkese
Balıkesir ve Çanakkale’de güzel yağış olmuş🌧️
Balıkesir, Edremit, EDREMİT/KAZ DAĞI MİLLİ PARKI | 315,8 |
Balıkesir, Gönen, BALIKESİR/GÖNEN | 63,6 |
Balıkesir, Edremit, EDREMİT/ALTINOLUK | 63,2 |
Çanakkale, Merkez, YENİCE/AŞAĞIÇAVUŞ KÖYÜ | 171,3 |
Çanakkale, Yenice, ÇANAKKALE/YENİCE | 99,0 |
Çanakkale, Ayvacık, ÇANAKKALE/AYVACIK | 66,7 |
Balıkesir ve Çanakkale’de güzel yağış olmuş🌧️
Balıkesir, Edremit, EDREMİT/KAZ DAĞI MİLLİ PARKI 315,8 Balıkesir, Gönen, BALIKESİR/GÖNEN 63,6 Balıkesir, Edremit, EDREMİT/ALTINOLUK 63,2
Çanakkale, Merkez, YENİCE/AŞAĞIÇAVUŞ KÖYÜ 171,3 Çanakkale, Yenice, ÇANAKKALE/YENİCE 99,0 Çanakkale, Ayvacık, ÇANAKKALE/AYVACIK 66,7
Kazdağı bi günde 315 kg nasıl bi yağıştır. Trabzon bile bi günde o kadar yağış alamıyor
Yağışlarımız geliyor..☔️🌧️
Bursa'da bulunan tarihi iç kozahan'ın son hali
https://www.instagram.com/p/C0OPlTXCYeA/