Hayırlı kandiller

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
şu an 850 hpa -6 derece Samsun. Ecm verisidir. 15:00'den sonra -8 giriyor, akşam 20:00'de -10.
-
Ben doğusunun yıldız olacağını düşünüyom sürmene of İyidere hattı.
Zaten ne yazdım ben
-
-
forum.havaforum.com/attachment/154818/
Gem Rizeye cm vermemiə Giresun Artvin Orduyada
marmarayı gömmüş gem
-
-
-
53rizesnow Windy
Hangi site işte bende ordan bakıyorum Ecmwf gfs icon mu
-
İlyasköy 90 rakım sulu kar kky arası gidip geliyor
-
İlyasköy 90 rakım sulu kar kky arası gidip geliyor
Çevirir birazdan hiç anlamicaksiniz birden inecek
-
SAMSUN SALIPAZARI 75 RAKIM KAR YAGISLI
-
Ünye yağmura devam.
-
Ünye yağmura devam.
Ula bekle bekle kara çevirecek
-
dahami soguk geldi hocam 850hpa beklentilerden
Ya o bişe değil dedim size modeller RİZEYE -8 sokuyorken çoğu kişi burda modellere göre yorum yaptı dedim size -12 -13 görürseniz şaşırmayın diye hiçte bile şuan beklenti değil tahminim güzel ilerlerledi Rize'de -12 bekliyorum -13 olabilir yani hala geçerli
-
Herkese iyi günler, sayfamız biraz sakin görünüyor. Bu fırtına öncesi sessizlik mi yoksa modelleri mi kötü😊?
-
Herkese iyi günler, sayfamız biraz sakin görünüyor. Bu fırtına öncesi sessizlik mi yoksa modelleri mi kötü😊?
Modellerin kötü olduğunu kim dedi sana fırtına öncesi sessizlik de birde bu saatler bizim forum çok aktif değil akşam ve gece aktifiz çoğunlukla
-
100 rakımda kar yağıyor burda ama böyle sabaha kadar yağsa 0.1cm bile tutmaz.
-
53rizesnow Berat uydu görüntüsü atma imkanın varsa atar mısın bizim eleman ne alemde bakalım
-
53rizesnow Berat uydu görüntüsü atma imkanın varsa atar mısın bizim eleman ne alemde bakalım
Hemen atıyorum
-
Modellerin kötü olduğunu kim dedi sana fırtına öncesi sessizlik de birde bu saatler bizim forum çok aktif değil akşam ve gece aktifiz çoğunlukla
😁 allah aşkına benim yazdığımdan ne anladım. İki soru sordum. Yorum yapmadım, iki soru, iki basit soru. “Model kötü” demedim ki🤦♂️🤦♂️. Cevap için teşekkürler.
-