Sürmene de güzel kar yağışı var ama kütleker çok hızlı.

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ardeşen’de merkezde şu an mükemmel bir kar yağışı var. Göz gözü görmüyor.
-
Söğütlü 80 mt yerler tozak beyazladı, şu an hafif atıştırıyor, bu 4. Hafif beyazlama, tek sıkıntı miktarı oluyor
-
Bu sene çok nazlı yağacaksan yağ yağmayacaksan hiç gösterme 300m
-
Trabzon Beşikdüzü kar yağıyor çimenler beyazlamis
-
Çayeline güzel kütle girdi ama yağış çok etkili değil
-
Gfs önümüzdeki en az 10 gün bişey beklemeyin diyor, inşallah çok abartrmıyordur..
-
Ordu 400m rakımlı köyümüzde 10cm kadar kar var
-
Trabzon söğütlü 80 mt pamuk gibi yoğun - orta arası lapa lapa yağıyor...
-
Trabzon merkezde olan kar yağışı doğuya sokulamıyor. Kalkınmadan denize gidiyor kütleler.
-
Gfs beycik akşam, gece, sabah çıktılarında baharı getirmiş bize. Diyegramda ateş edecek hali kalmamış. Bu sabahki ecm beklenmeli ama o da gün akşam iyi değildi. Ay ortası sistem - 7\-8 civarı bir serinleme ile gelirse şaşırmam. Böyle olursa şubat sonunu olmadı mart sonunu bekleriz diyecem ama sabır tükendi malisef
-
Herkese günaydın. Konumumla ilgili bir kaç bir şey söylemek istiyorum.
1- 22.30-23.00 saatleri arasında şiddetli bir rüzgarla birlikte kar taneleri de sokak lambalarından görünmeye başlamıştı.
2- Sabah uyandığımda ise hiç beklemediğim bir şekilde etrafın bembeyaz olduğunu gördüm ve çok sevindim.
3- Konumumda bir önceki sistemcikte sadece arabaların üstü beyazladığı için bu sefer bir beklenti içerisine girmediğim için takip etmedim.
4- Ama sabah işe gitmek için evden çıktığımda 5-7 cm arası bir örtü olduğunu gördüm.
5- 350 rakımda 5-7 cm, 250 rakımda 3-5 cm ve 150 rakımda etrafın hafif beyazladığını gördüm.
6- Yıldızlı merkezde de aralıklı kky devam ediyordu.
7- Şuan bu mesajı yazdığım anda değirmendere mevkii de ara ara kar yağışları devam ediyor.
Gerçekten sabah uyandığımda etrafın bembeyaz olduğunu görüp şaşırmayı özlemişim. Çocukluğum aklıma geldi bir an.
Herkese iyi forumlar.
-
2 sene oldu 2020 şubattan sonra doğru düzgün kar yağmadı sahillere...
-
Trabzonlular tadını çıkarın uzun sürmeyecek kütle batılıyor unutmayın yorozdan bir tane daha alın siz gene kullanıp gönderin bize
-
Gün geçtikçe tarih uzuyor bence marta kalacak
-
Trabzondan yoroza bakanlar bilir, yorozun üstündeki radarlı tepe ve akçaabat üstündeki denize uzanan dikine tepe işte oralara hayranım sanıyorum 600-700-800mt gibi bişeydir direkt üstteki tepeler yazın yağmur görüntüsü kışın yağan muhteşem kar ile hiç boş geçmiyor ve tam biz trabzonlu karsever hastalarına uygun bi yer ne çok yüksek ne alçak deniz manzaralı yüksek tepe, tam keyif
-
işte ben carşibası tarafinda kalan radarin oldugu tepedeyim.ruzgar 20 saattir hiç durmadı.onun icin ruzgarı goren yerle su an 5 cm. Ama yigdiğı yerler 35 cm.kısacası gene sansliyim her zamanki gibi.unutmadan rakim da 600 buranın ama yaz kiş ne var ne yok her yagışı alır burası
-
Rize Çayeli 5 dakikadır kar yağışı var
-
Rize Çayeli 5 dakikadır kar yağışı var
Bende 200 m deyim Çayeli sadece İnce örtü var hayal kırıklığı bu sistem
-
Bende 200 m deyim Çayeli sadece İnce örtü var hayal kırıklığı bu sistem
Sahiller adına bir beklenti olmadığı için rahatım ben hocam
. şaka bir yana 100m ince örtü yaptı 200mnin durumunu bilmiyorum ama yüksekler için gerçekten hayal kırıklığı olabilir
-