Efsane oldu kestane
Hocam daha yeni başlıyoruz asıl kar Cumartesi olacak vortex İstanbul'u vurduğu zaman oralar coşacak
Efsane oldu kestane
Hocam daha yeni başlıyoruz asıl kar Cumartesi olacak vortex İstanbul'u vurduğu zaman oralar coşacak
Radar bozuldu ya
Akşam şov var bence. :hfyeni (29): :hfyeni (29):
Akşam şov var bence. :hfyeni (29): :hfyeni (29):
Katılıyorum, rüzgar tam anlamıyla kuvvetlenmedi daha. Batıda ki kütlelere bakın. Akşam güzel olacak olacak.
Asıl kara daha var diye diye umarım yine boş geçirmeyiz. Avrupanın doğusu boş kaldı radarda. Nasıl şans bu ya
Sabahtan beri aradaki boşlukta kaldık her gelen kütle eriyir varmadan. Bu kadar batılı gelmesini beklemiyordum açıkçası. Çatalca kısmı mıknatıs gibi çekiyor
forum.havaforum.com/attachment/150560/
Şuraya gelen kutleler ya eriyerek geliyor yada hiç gelmiyor kütle
Sistem daha 5. Saatini anca tamamlamış tüm hava olaylarını gördüm nerdeyse bir sistemden daha ne isteyebilirim öğleden sonra şartlar daha da iyileşecek
Erimenin duracağı ve 850'nin düşeceği akşam saatlerine kadar tırların kontrollü geçişine izin verilmesi doğru karar yoksa yığılma ve konvoyun önü alınamaz.
forum.havaforum.com/attachment/150560/
Şuraya gelen kutleler ya eriyerek geliyor yada hiç gelmiyor kütle
Bursa radarına bak İstanbul radarı bazen hatalı oluyor
Şu vortekciler de bir bitmedi. Vortex de vortex. Neye yarıyor sanki ? Gidiyor bir kaç ilçeye bir kova yağışı bırakıyor geçip gidiyor. O ilçeler de şansa ha. Ocak sisteminde de birkaç ilçe gömüldü diğer ilçeler izledi resmen. Bu yüzden Vortex sevmiyorum ben. İl genelini vurmayan yağışı ne yapayım ?
En iyi yağış Siklon yağışıdır. Saatlerce her tarafa yağar. Biri gömülüp diğerleri izlemez.
Vortex, dex=Balon
Siklon=Candır..
Troller çıktı meydanlara
Bursa radarına bak İstanbul radarı bazen hatalı oluyor
Yok marmarada güçleniyor o kutleler
Beykoz/Paşabahçe
Sinek gibi atıyor işte. Düşün burası istanbulun en yüksek noktalarından biri. Şu an böyle mi olması gerekirdi ? Mart ayındayız zaten, bu yüzden sıcaklık vs de yeterli gelmeyecek bu sistem böyle geçer gider bir şey vermeden.
87 kışı mart ayında diyenler olacak ama o zaman ile şu zaman bir mi sanki. İklim değişeli çok oldu. Beton yığını soba bir şehir yaptık İstanbul'u.
Soğuk tamamen giriş yapmadı o yüzden örtü için sıcaklık sıkıntısı çeken yerler çokca var. Ancak akşam saatlerinden itibaren kuvvetli soğuk girişiyle beraber örtü yapacak.
Tekrar söylüyorum girmeyin foruma sistem "fos" çıktıysa. Niye meşgul ediyorsunuz burada insanlar uğraşarak tahmin yapiyor hava olaylarini takip ediyor.
Sistem fosçular geldiğine göre sisteme başlamış bulunmaktayız hayırlı olsun gömülmeyi hazırlanın ![]()
Bizim işimiz DEK DEK DEK.
DEK lere balon diyenler daha balon :hfyeni (18):
Her sistem öncesi yıllardır böyle hiç şaşmaz. Bir kere görmedim şöyle herkesin sabırla beklediğini