sivereğin yıkılması gerekmiyor mu şu an?
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
cristiano_ronaldo harbiye de durum ne habibi neccar ın oralarda biraz tutmuş kar. Merkezde arabaların üstünde buz şeklinde tuttu. Ama tam kara çevirmedi malesef. Dikmeceli fotoğraf veya video atabilir misin. Merkeze ne kadar uzaklıktasın yükselti farkı var mı ?
-
Sizde durum nedir. Tahmin ettiğimiz gibi oldu şuan. Anın tadını çıkaralım
Valla lodos çıkacak diye umudum yoktu benim için sürpriz oldu . Hâlen donan yağmur var yerler bahçeler biraz beyazlamış saf kara dönemiyor.
-
sıfır sıfır sıfır vallahi... Kafayı yiyecem çok saçma
Hocam şaka gibi yani çok saçma kısmet diyelim artık üstünde yeşil kutleler var çok saçma gerçekten
-
-
Gaziantep Osmaniye otobaninda 50 60 km lik kuyruk olduğu söyleniyor radar dolu sıcaklık eksi değerlerde lütfen dikkatli olalım yağış sabaha kadar sürecek gibi duruyor sosyal medya hesaplarimizdan uyari da geçeceğiz.
-
cristiano_ronaldo harbiye de durum ne habibi neccar ın oralarda biraz tutmuş kar. Merkezde arabaların üstünde buz şeklinde tuttu. Ama tam kara çevirmedi malesef. Dikmeceli fotoğraf veya video atabilir misin. Merkeze ne kadar uzaklıktasın yükselti farkı var mı ?
Bir ara tam döndü derken yağmura çevirdi malesef
-
urfa merkezdeki arkadaşlar kar yağıyor mu?
-
Herkese merhabalar sayın hocalarım ve arkadaşlar forumu 1 yıldır takip ediyorum bugüne nasip oldu üye olmak Siirtten herkese selamlar
-
Herkese merhabalar sayın hocalarım ve arkadaşlar forumu 1 yıldır takip ediyorum bugüne nasip oldu üye olmak Siirtten herkese selamlar
Hoş geldin
Siirte herkesin ismide Bilal hee :D2
-
Maşallah.Malatya 10 cm devirdi 12 13 cm civarı şuan.
sistemin yıldızlarından biri de Arapgir olacak sanırım bilek boyu kara ulaştık 12.30'da başladı kesintisiz devam ediyor.Yarın akşama kadar yağacak sanırsam ve yarım metrwyi bulabilir. 👍
-
Maşallah.Malatya 10 cm devirdi 12 13 cm civarı şuan.
Tamer az yağıyor ama cok ince artacak gibide durmuyor kutleler buraya ulasmadan doğuluyor hadi hayirlısı
-
Maraşta 57 mm yağış olmuş.Yaşıyonuz dimi😅
-
Saatler sonra ilk defa kar küreme aracı geçti iki kere ama birturlu asfalta ulaşamadı.alttaki kar donmus bı ise yaramiyor
-
Adıyaman…
-
Tamer az yağıyor ama cok ince artacak gibide durmuyor kutleler buraya ulasmadan doğuluyor hadi hayirlısı
Daha iyisi gece olacak ınş.Biraz beklenti altı kalabilir gibi ama ınş ulaşırız
-
Saatler sonra ilk defa kar küreme aracı geçti iki kere ama birturlu asfalta ulaşamadı.alttaki kar donmus bı ise yaramiyor
Alttaki buz tabakasını ortaya çıkarıyor arabalar hiç gidemiyor
-
Adıyaman…
Darısı yarın doğunun başına inşallah yarısına da razıyız
-
Arabasını bırakıp gidenler , yolda kalanlar ve yolda kalan bir çekici Gaziantep için çok üst düzey bir gece
-
Sabaha kaybolacağız maraşta 😂
-