1000 sayfayı devirip arşive giden bir konu daha oldu.Yeni konumuz bol karlı ve yağışlı günler görsün.
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hayırlı olsun inşallah.
-
Bol yağış ve kar sohbetleri edeceğimiz güzel bir konu olsun
-
hayırlısı olsun inşallah bol yağışlı bir yıl olsun ☃️❄
-
Hadi bakalım bol karlı fotoğraflar atarız umarım.
-
Bol kar fotoğraflarının geldiği efsane bir konu olsun ❄️❄️❄️❄️
-
Hayırlı olsun.
-
Yeni Konu Hayırlı Olsun. ❄
-
Gfs konumum için eh.Gittikçe güzelleşiyor ama
-
Hayırlı olsun yağış ve kar sezonu başlıyor.
-
Şimdilerde çıplak kalan Toros Dağları gelinliğine kavuşacak inşallah.Az kaldı☃️☃️
-
Hayırlı olsun inşallah Ocak ortasından itibaren uzun soluklu bol yağış ve soğuklar hiç eksik olmaz bölgemizden.
-
buzmavisi hocam ecmwf mi? Gfs mi daha iyi gfs diyagramı hiç güzel durmuyor sanki
-
Pek hayırlı kapatmadık diğer sayfayı maalesef ama bu sayfayı hayırlı görünen bir sistemle açtık. Allah devamını en güzel şekilde getirsin 😇
-
Pek hayırlı kapatmadık diğer sayfayı maalesef ama bu sayfayı hayırlı görünen bir sistemle açtık. Allah devamını en güzel şekilde getirsin 😇
-
buzmavisi hocam ecmwf mi? Gfs mi daha iyi gfs diyagramı hiç güzel durmuyor sanki
Ecmf daha iyi gfs dahada iyi olacak inş görüntüler harika gfs de kötü degil yani
-
Yepyeni bir sayfa bize cok ugur getirir ins bol bol kar fotoğrafı görmek dilegiyle uzays3271653126uzays3271653126uzays3271653126
-
buzmavisi hocam gfs ikinci sistemi azorun ab ye dayanamaması sebebiyle vermedi. Ben o ab nin azoru bu kadar etkileyeceğini sanmam. Siz ne derseniz?
-
buzmavisi Hocam sistem gelse de gelmese de en derin saygımla sizi tebrik ediyorum. Modellerin görmediğini inatla gösterdiniz daha ne yapabilirsiniz ki..
İnş gelecek kardesim saygılar benden sadece ben görmedim diger hocalarimda öngürülerinde belirtmislerdi inş gelirde sayfa olarak bol bol beyaz örtünün keyfini yasarız uzays3271653126uzays3271653126uzays3271653126
-
buzmavisi hocam gfs ikinci sistemi azorun ab ye dayanamaması sebebiyle vermedi. Ben o ab nin azoru bu kadar etkileyeceğini sanmam. Siz ne derseniz?
Daha tam inceleme fırsatım olmadı hocam yüzeysel bir göz gezdirdim bu gece detaylı incelerim o zaman neyin nesi olur diye bir tahmin yürütebiliriz
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!