Şöyle bir şey nasip olsa bir defa
Posts by KAR'dan ADAM
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Dün yağışa boğuyordu hocam o haritaya çok itibar etmeyin. Değişecektir, hatta 6 saatte bir değişiyorm.
Umarım öyle olur, güncellemeleri merakla bekliyoruz. Lehimize güzel değişmeler olması dileğiyle.
-
İnş boş gecmez
İnşallah kardeşim
-
Enlem ve özel konum olarak açıklasak, şanssızlık olarak açıklamasak hocam. Bizim kentimiz yağmurları ile ünlü. Birçok Karadeniz ilinden daha çok yağış alır. Biz hakkımız olanı alalım, kar bizim çileğimiz olsun.
Haklısın konumun çok etkisi var malesef. Yağmura da razıyız bu sene yeter ki bu kurak süreç bitsin artık. Bugün hava yaz mevsimini aratmıyor.
-
Kar haritasında her yere kar var Hatay yine boş
nedir bu şanssızlığımız.
-
-
-
Serinyol tarafı, harbiye, dursunlu yüksek bütün kesimler tutmaya başladı. Merkezde hızlanıyor ama çok ince diye tutmuyor
-
Dağlar kapanmaya başladıkça hızlanıyor
-
Ah be şu soğukla sağlam bir yağışı yakalasak efsane olurdu
-
Merhaba arkadaşlar
Harbiye tarafında durum ne. Merkez de anlık bir geçiş oldu durdu.
-
Dostum ben hayatımda böyle bir yağış görmedim bizim burda dün gün boyunca neredeyse hiç durmadı akşam ve gece zaten anlatılmaz ve yaşanır. Gerçekten bu aylarda çok ender rastlanan bir sistem oldu bizim için.
Aynen valla dostum bende sanırım en son böyle yağışı yıllar önce Mayıs'ta sel olduğunda hatırlıyorum. Bugün internette dolaşan videoları gördüm. Zarar çok fazla malesef. Arabalar bile sürüklenmiş bazı yerlerde. Yağmur bugün de devam ediyor. Bazı bölgelerde yine kuvvetli. Demin video attı arkadaşım sanayi tarafında mükemmel bir yağış var. Bizim buralarda daha hafif. Pazara kadar sürecek bu yağışlar aralıklarla. Sonra belki baharı hissederiz artık yada direk yaza geçiş yaparız sanırım
-
Hatay'da bugün muazzam bir yağış vardı. Dolu, gök gürültüsü, şimşek, rüzgar hepsi aynı anda yaşandı. Ama şehirde büyük zarar var tarım alanları mahfolmuş durumda. Şu an yağış halen devam ediyor. Öğleden sonra şiddetlendi akşama kadar durmadan ve inanılmaz bir hızla yağdı. Çoğu işyerini su bastı. Bu sene gerçekten uzun yıllar ortalamasından çok fazla yağış aldık sanırım. Pazar gününe kadar yağışlı görünüyor. Bakalım daha ne kadar sürecek
-
Hatay için kar yağışı anlamında kış bitmiştir.
Aynen öyle bu sene de boş geçti.
-
Batılaya batılaya sistem kalmadı. Son ECMWF güncellemesine göre Batı bölgeler içinde hayal kırıklığı oldu. Sistem balkanlara kaçtı.
-
Valla soğuk gelecek mi oda şüpheli artık
-
23 şubat 5 mart efsanesi yaklaşıyor.... Bakalım bizim kısmetimizde ne var.....
Sanırım bir şey yok kısmetimizde hocam
-
Son güncellemelere göre sistem batılıyor batı bölgeler için çok iyi bir sistem olma yolunda ilerliyor. Ancak bizim için malesef öyle değil. Ayrıca bugün hava gayet güzel güneşli ve lodos yönlü rüzgar esiyor valla artık kar yağmayacaksa kıytırık soğukta gelmesin benim düşüncem bu çünkü bu kış çok üşüdüm.
Haklısın valla kar olmayacaksa boş soğuk çekmeyelim.
-
-
Hepsi aynı verileri farklı yorumluyor.
ayın 26 sından sonra soğuk tarafta kalacağız.
bu sistemler çok süprizler yapacak :)))
Hepsi rezalet. Bütün modeller artık sisteme birkaç gün kala bile değişiyorlar.