Genel Bilgi ve Efsane-Semih Hakkında Duyuru

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkasından konuşmak hakaret küfür vs ile olacak şeyler değil sadece,gayette semih hocanın hakkında olumsuz şeyler söylenmiş aklı olan zaten anlar.Benim garibime giden bu kadar yıldır saygı gören birisinin arkasından böyle laf sokmalar niye ? Sanki gitmesi bekleniyormuş umut ediliyormuş gibi sezdim.Şaşırdım gerçekten..

    Konuyu açan adminin yazısında hakaret namına bir kelime yok.Gördüğünüz küfür var ise mesajları raporlayalım lütfen olmayan bir şeyi varmış gibi göstermenin manası yok.Sezgilerle iş yapmıyoruz burada.

  • Hayırlısı olsun kendi kararı Allah gönlüne göre versin yapcak bi şey yok.Yeni platformunda hocamıza başarılar.


    Bence bu forum yeni yeni efsaneler çıkaracaktır eminim.


    Bir tribün jargonun da deriz ki ''Herkes gider biz kalırız''...:)

    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

  • Semih hoca eskisi gibi değildi bunu siz hissetmediniz mi ? neden böyle söylüyorum 2013 2014 sezonunda katıldım foruma o zamanlar çok aktifti aktif olmak derken sürekli forumda çevrimici olmasından ziyade sürekli yeni konular açardı kısa kısa bilgilendirmeler yapardı son 2 senedir sakin sakin gidiyordu bu sene daha sakin gibi

  • Hava tahmin işi için YouTube çok yanlış ortam ;) para kazanmak için hava tahminleri yayınlamak tam anlamıyla hüsran olur. Maksimum 20 bin izleme ile para bile kazanılmaz.

    Aynen oyle asaagiyada yazdım en az 200bin abone +izlenme ve begenmeler gerekiyor youtubeden para alabilmek için.

  • Bende 2014 ten beridir forumdayım Efsane-Semih hocanın açtığı her başlık heyecan yaratırdı kendisine başarılar diliyorum şimdiye kadar buraya verdiği emekler için de teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun

  • Arkasından konuşmak hakaret küfür vs ile olacak şeyler değil sadece,gayette semih hocanın hakkında olumsuz şeyler söylenmiş aklı olan zaten anlar.Benim garibime giden bu kadar yıldır saygı gören birisinin arkasından böyle laf sokmalar niye ? Sanki gitmesi bekleniyormuş umut ediliyormuş gibi sezdim.Şaşırdım gerçekten..

    Kimse kimse hakkında olumsuz birşey söylemedi herkes düşüncesini(varsa haklı tepkisini) olgunlukla dile getirmiş gibi görünüyor. Kaldı ki kendisi siteden uzaklaştırılmadı kendi isteğiyle ayrıldı, içerlendiyseniz "bu kadar yıldır saygı gördüğü halde" neden ayrıldığını kendisine sorun sonuçta bu kararı kendisi aldı.

  • 2 sene oldu üye olalı. bir sürü faydalı bilgi edindim meteoroloji adına. Yazar hocalarımız ve diğer üyeler dahil herkese teşekkür borçluyum.


    Yanlız lafım yanlış anlaşılmaşın. 30 yaşındayım. Bu hayattan edindiğim bir tecrübe varsa o da bu hayatta hiç kimse yeri doldurulamaz değildir.


    Allah yolunu açık etsin. Ben forumcuyum :)

  • Samet yazdıklarım konuyu açan kişiyle alakalı değil içerikteki yorumlarla ilgilidir.Kimseyle bir derdim yoktur.Sadece bazı yorumlar garibime gitti o kadar.Hayırlı akşamlar..

    Dediğim gibi ben yönetim adına cevap veririm.Diğer kişilerde gördüğünüz bir hakaret küfür var ise raporlayabilirsiniz.

  • Efsane Semih'i meşhur 2012 Aralık sistemiyle ilgili başarılı tahmininden önce tanımıştım, başarılar diliyorum yeni seçiminde, bu foruma verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum..

  • Şuan gösterilen (genel) saygı bile bu Forumun ne kadar kaliteli üyeler barındırdığını ve Forumun kalitesini gösteriyor. Bilgi çok kıymetli bir hazine ve bilgisine emeğine saygı duyuyorum. Şu bir gerçek HavaForum ciddi anlamda büyük bir mecra,umarım hakkın da hayırlısı olur Hocanın. YouTube macerası eğitim,öğretim şeklin de devam ederse başarılı olacağına inanıyorum. Diğer türlü her girişim öz eleştiri yaparak söylüyorum efsaneyi kestane yapar...

    İyi Forumlar

  • Her şeye rağmen ben yine de Efsane Semih hocamızın bize daha açıklayıcı ve daha özenli bir ayrılık notu bırakmasını isterdim. Ayrılması konusuna kesinlikle bir şey demiyorum kendi kararı kendi seçeneği.


    Sonuçta bunca yıldır burada kendisiyle beraberiz ve buradaki çoğu kişi ile az yada çok muhabbeti vardır. Son mesajlarından açıkçası hiç hoşnut kalmadım. .yani bunca yıllık birlikteliğe, beraber yol almaya göre hiç cana yakın ve sıcakkanlı bir açıklama değildi hatta biraz kestirip atmak gibi oldu. . yanlış mıyım bilmiyorum ama ben öyle hissettim.


    Bence bunca yıldır emek verdiğiniz hava forum ve yol gösterdiğiniz bir sürü insan açtığınız yeni tahmin konusunda sizin forumdan ayrılmanızı duymayı hak etmiyordu. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim

  • Samet yazdıklarım konuyu açan kişiyle alakalı değil içerikteki yorumlarla ilgilidir.Kimseyle bir derdim yoktur.Sadece bazı yorumlar garibime gitti o kadar.Hayırlı akşamlar..

    7 senedir birlikte olduğunuz bir platformu tam kış sezonuna girerken bir anda bırakırsanız ve bırakma sebebiniz burada ifade etmeyeceğim ama biraz düşününce herkesin aklına gelen bir sebepse - sanırım daha yoruma gerek yok - kimse hakaret içerikli mesaj atmadı gördüğüm kadarıyla sadece kırgınlıklarını ifade ediyorlar . Varsa hakaret içerikli yorum hemen raporlamanızı rica ediyoruz . Bu platformda geçmişte de ayrılıklar yaşandı ama kimsenin arkasından hakaret edilmedi - buna müsade edilmedi. iyi forumlar

  • 7 senedir birlikte olduğunuz bir platformu tam kış sezonuna girerken bir anda bırakırsanız ve bırakma sebebiniz burada ifade etmeyeceğim ama biraz düşününce herkesin aklına gelen bir sebepse - sanırım daha yoruma gerek yok - kimse hakaret içerikli mesaj atmadı gördüğüm kadarıyla sadece kırgınlıklarını ifade ediyorlar . Varsa hakaret içerikli yorum hemen raporlamanızı rica ediyoruz . Bu platformda geçmişte de ayrılıklar yaşandı ama kimsenin arkasından hakaret edilmedi - buna müsade edilmedi. iyi forumlar

    Aynen öyle.. :thumbup:

  • ilk yazımda kimseye hakaret ettin demedim.İkinci yazımda bunun açıklamasını yaptım. Bu üçüncü yazım ve bir daha söylüyorum ben kimseye hakaret ettin demedim.Bir daha söylememe gerek var mı ?