Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arama geçmişi ile alakalı olabiliyor . Yanlış anlamayın örneğin din üzerine bir araştırma yaptığınız zaman böyle reklamlar çıkabilir . Google algoritması ile alakalı . Bende de bir kaç kez böyle reklam çıktı . Yakın zaman için de din ile ilgili bir kaç arama yapmıştım .

    Yok valla hiç bu tür konulara girmedim acaba bir bendemi çıkıyor yada başkalarında da çıkıyormu diye merak ettim

  • Üyelik açıldığında sitede talimatla gelip trollük yapıp yuvasına dönen kişiyi ek'te sunuyorum.Ekran görüntülerini gönderen üyeye şimdiden teşekkürler.


    Mesajı beğenen kişilerin arasında site yöneticilerin de olduğunu ve buna tasdik ettiklerini de görüp sizlerin takdirine bırakıyorum.

    iIXJYd.png

    LQAF6s.png

    Lh4UYO.png

    Beğenenler arasında halen bizim sitede olan karaktersizlerde var.Onları da buradan deşifre ediyorum.Monoton nickli kişi halen bizim sitede üyeliği olan ve yasağı olmayan bir üye. sarp_ozdogan nickli üye karaktersizliğini burada da göstermiş ve sonucunda bize yapılan hakarete alkış tutmuştur.İlgili üyenin tüm hesapları an itibariyle askıya alınmıştır.Diğer beğenenler de bu siteden atılan diğer artık mamüller.Bu akşam üyelik alımını açtığımızdan beri sistematik olarak bu paralel yapılanma sitesinden gelen sürü zihniyetinin mesajlarına engel olmaya çalıştık ama artık işi iyice abartıp işi şerefsizliğe döktüler.Konuyu sizlerin takdirine bırakıyorum. Aytac adminimle gerekli girişimlerde bulunacağımızı buradan duyuruyorum.

    Şimdi de Aytaç adminime karşı tarafın yöneticilerden birisi yazıp sizin üyeleriniz bizim siteyi karıştırıyor diyormuş.Görüntüler burada karıştıran kim,prim peşinde koşan kim sizin takdirinizde.Bundan sonraki süreçte adı anılan paralel şebeke sitesiyle alakalı hiç bir paylaşıma izin verilmeyecektir.Sizlerden ricam konu ile alakalı bir şey yazmayıp emoji yoluyla duygularınızı buradan dile getirin lütfen.Bunlar yazdıkça prim kasan tipler.Adlarını andıkça gururları okşanıyor ihanet şebekesinin.Bu sebeple bu mesajı okumanızı ve sadece emoji yoluyla cevap vermenizi takdirlerinize bırakıyorum.

  • Sayfa bulunamadı diyor hocam