Şöyle yağışlı bir Eylül ayı olsa çok güzel olur gerçekten özledim böyle dolu dolu sonbahar yaşamayı ve yağmurda yürümeyi de aslında özledim ama en çok özlediğim karda yürümek ve o karda yürüyünce çıkan sesi özledim
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Eylül İlk Haftasindaki Serinlemeden Sonra Eylül Ortasi İçin Yine Basra Merkezli Sicak Hava Dalgasi Geliyor ECMWF-EPS Senaryolara Bakarsak Eylülün ilk Haftasi Hariç Geri Kalan Kısmında Pek Sonbahar Havaları Olmayacak Gibi. Değişime Açık Şuanlık Durum Bu Malesef.
-
Eylül İlk Haftasindaki Serinlemeden Sonra Eylül Ortasi İçin Yine Basra Merkezli Sicak Hava Dalgasi Geliyor ECMWF-EPS Senaryolara Bakarsak Eylülün ilk Haftasi Hariç Geri Kalan Kısmında Pek Sonbahar Havaları Olmayacak Gibi. Değişime Açık Şuanlık Durum Bu Malesef.
Şaşırdık mı? Hayır geleceksede süresi kısa olsun istiyorum
-
Senaryo kümelenmelerine göre etkili sıcak atak yok demiş ecm tam terside olabilir kararsızlık yüksek. Hatta ana senaryo 6-9 arası yeni sistem vermis aksamda ısrar ederse eps copy paste yapar çok sever o işi.
-
-
-
-
-
Ecmw,iyi..
-
Gfs diyagramı sadece ayın 13 ü gibi sıcak verdi 1 günlüğüne oda aşırı bir sıcak değil
-
Gfs diyagramı bence iyi çıkmış fakat ayın 13 ünde 850 hpada sıcaklık 15 dereceyi geçmezse daha iyi olur.
-
Fuşya çalıştırması bana aittir
-
Ecmw👍👍👍
-
Afrika'yı yeğlerim. Basra kadar menet bişe yok inşallah gerçekleşmez.
-
Hoşgeldin Eylül
-
-
Sonbaharın başlangıcı olan Eylül ayı hoş gelmiş.Yazı artık noktaladık şimdi yağmurlu rüzgarlı sistemleri alma vakti.
-
gece saatlerinde yaprak hışırtılarını ve serin rüzgarı düşünerek bugünü atlatmaya çalışacağım yağmur konusunda şanssız olsak da bir şeyler alırız yine de.
-
Ecmw,serinlik adına güzel ,yağış olarak bu serinliğe yakışmayan bir çıktı sundu.
-
-