Dolara yatırdım de
Desem olay daha da kötüleşebilir 😃
Dolara yatırdım de
Desem olay daha da kötüleşebilir 😃
Arkadaşlar ben 200 lirayı kaybettim bulamıyorum ailem eve geldiğinde onlara ne diyim acil taktik verin
forum.havaforum.com/attachment/119199/Yazı tura atayım dedim 1 lira bu şekilde durdu
Pubg new state, nebulous, plants vs zombies
7 8 Eylüldeki serinleme 2 3 eylüldeki serinlemeden daha iyi olabilir ecwmf ye göre
Kocaeli diyagramını bu konuda paylaşmamaya dikkat edelim lütfen
Pardon farkına varamadım İstanbulunkini paylaşacaktım değiştireyim hemen
Diyagram ana çıktıyla aykırı davrandı akşam gfs güncellemesini merak ediyorum Ecmwf de ısrarı sürdürecek mi bakalım ayın 7 8. İçin
Gfs diyagramı sadece ayın 13 ü gibi sıcak verdi 1 günlüğüne oda aşırı bir sıcak değil
Eylül İlk Haftasindaki Serinlemeden Sonra Eylül Ortasi İçin Yine Basra Merkezli Sicak Hava Dalgasi Geliyor ECMWF-EPS Senaryolara Bakarsak Eylülün ilk Haftasi Hariç Geri Kalan Kısmında Pek Sonbahar Havaları Olmayacak Gibi. Değişime Açık Şuanlık Durum Bu Malesef.
Şaşırdık mı? Hayır geleceksede süresi kısa olsun istiyorum
Arkadaşlar ben önceden önemsenmeyip arka plana atılan sıkıcı hadiselerin tepkisiz bırakılması sonucu aniden ortaya cıkan anksiyete halini yaşıyorum ne yaparsam geçer
Dün Mgm istanbula 25 kocaeli gölcüğe 28 dereceye veriyordu
Şimdi ise istanbula 25 derece verip kocaeli gölcüğe 24 derece veriyor İstanbuldan da serin yanii ben çözemiyorum bu işi birisi güzel bir açıklama yaparsa sevinirim
Ben Gölcükte oturuyorum burada 5 dakika orta kuvvete yağdı sonra hafifledi ve durdu şuan hava gayet serin