🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • karasah hocam tekrardan geçmiş olsun . Bu platformda herkes değerli görüşlerini, yaşadıklarını, duygularını paylaşıyor.bazen yapılan paylaşımlar siyasi tartışma oluşturduğu gerekçesiyle silinip gidiyor fakat ne kadar gizlemeye çalışılsa da mızrak çuvala sığmıyor önlem almakta geciktikce ve daha da işi sulandirdikca toplum da duyarsizlasiyor ve sevdiklerimizden, sagligimizdan endişe giderek artıyor artik bu sese kulak verilmesi gerekiyor yakinda ne hastaneler yetecek ne de ilgilenecek sağlık personeli bulunacak şahsen korku ile izliyorum gelişmeleri inşallah bu konuda yetki sahibi olanlar daha fazla geç olmadan önlemleri arttırırlar

  • - İstanbul Aile Hekimleri Derneği (İSTAHED) Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Tamur, İstanbulda günlük vaka sayılarının 12-15 bin bandında olduğunu söyledi.

  • İngiltere'de hastaneler ve yoğun bakım ünitelerinin yeni hasta kabul edemediği açıklandı. Hükümet, salgını gerekçe göstererek başta kanser hastaları olmak üzere, ameliyat ihtiyacı olan vatandaşların bekletildiğini doğruladı. Acil olmayan olarak ifade edilen ameliyat sırası bekleyenlerin sayısı 140 bine ulaştı.

  • Geçenlerde(Max 1 buçuk hafta önce) anneannemin rahatsızlanıp Karabük Yenice sonra Karabük Medikarda yattıktan sonra Zonguldakta evimize geldiğini burada baktığımızı Koah hastalığının olduğunu söylemiştim aynı zamanda sonradan tekrar hastaneye kontrole gögüs hastanesine götürdük özel hastane Level hastanesi.Orada yapılan Korona testi pozitif çıktı anneannemin dedemde aynı şekilde bizde kaldı aynı zamanda.Yani anneannem hepimizle temastaydı hastalığı Koah olduğundan oksijen yetmezliğinden olduğunu düşündük ama aynı zamanda böyle bir durum oluştu.Dedemde bizde kalırken Oda zamanla öksürüyordu geldiği gün fakat dün yorgundu ve akşama doğru grip olduğunu anladık bugün test yaptıracak.Aynı zamanda Dayım, Amcam, Teyzem, Eniştem onlarda ziyarete geldiler aradık şuan bir semptomları yokmuş ama o gün hep birlikte akşam ziyarete geldiler şuan benim annemin babamın hepsi riskte dualarınızı eksik etmeyin böyle bişey oldu ama yapacak bişey yok inşallah bişey çıkmaz herkese günaydın hayırlı günler

  • Aşı işi boş bence. Bu virüs mutasyon geçirirse aşı boş olmuş olur. Bazı uzmanları dinliyorum özellikle Mehmet Öz ü dinliyorum adamda öyle diyor.

    Vay be, bunu nasil dusunemedik biz. Hemen bizim turk doktorlara soyle asiyi iptal etsinler. Bi de o kadar doz ureteceklerdi, ziyan olmasin

  • Degerli Musterimiz, Istanbul'daki subelerimiz, 16 Kasim 2020 itibariyla 10.00 - 12.30 ve 13.30 - 17.00 arasinda calismaya baslayacak. Saglikli gunler dileriz. Garantiden mesaj geldi hayırlı işler dayandı artık son kozları yasakların geliyor kaçarıyok gibi.

  • Dünden beri boğazımda ağrı ve yanma ile birlikte burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı problemim var. Dişlerimde ağrıyor. Annem sağlık personeli onda bir şey yok. Acaba test yaptırsammı diye düşünüyorum.

  • Tam da bu dönemde sağlık bakanı her adıma dikkat etmesi gerekirken yeni genelge ile artık temaslı olanlar test edilmeyecek, kendisi istiyorsa özel hastaneye gidip paranla testini yaptır diyecekler. Yakında maskelerden kurtulacaz lafları... Her şey sanki yolunda ilerliyor da... Yazık... Yazmayacam diyorum ama olmuyor artık arkadaş...Ölelim mi yani, sevdiklerimiz bir bir ölsün mü gözümüzün önünde... Ama siyasiler, kendi çevreleri düzenli biçimde kontrolden geçiriyorlar aman bize bişi olmasın, gece gündüz test yapıyorlar da ne oldu da temaslıya test yapmaktan vazgeçtiniz? Akşam o mavi ekranı görünce tiksiniyorum artık, sinirlenmemek elde değil. İple çekiyorum 2023'ü. O seçim günü sabah ilk sırada gidip oy kullanmak için hevesle uyanacam. Tabi o güne kadar sağ kalabilirsek....

  • Merak ediyorum, alman çin rus aşıları kim denemek istiyor. Şahsen ben yurtdışından gelecek aşıyı kullanmam. 7-8 tane ülke tüm stoku istemiş, ama aşıyı istemeyenler en çok bu konuyu tartışıyor, vurdurmayacaksan bu kadar bu olayı büyütmenin anlamı nedir. medyadaki haberlere istinaden söylemek istedim.