🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sokağa çıkma yasağı bence sadece haftasonları olmamalı. Hafta içi de olmalı ama nerdeee

  • Sokağa çıkma yasağından ziyade şimdiye kadar nasil gidildiyse 1 ay daha bu şekilde normalleşme falan demeden devam edilse daha iyiydi. Medyayla beraber bir rehavet ve devamında vaka oranları 2 gündür artmaya başladı. Aylak dolaşan insan çok piyasada, işine giden insandan çok aylak dolaşmanın sonucu bu.

    Az önce bir tvde sokakta haber yapıyorlar adam ne yapayım evde oturup diyor, maskeyide öylesine takıyom diyor. Muhabir başkalarınıda tehlikeye atıyorsunuz diyor ne yapayım diyor. Şaka gibi ya hindistan polisinin yaptığı gibi yapacaksın böylelerini.

  • Bu sürecin içinde öyle ince bir denge var ki ekonomiyi dusunsen corona var,coronayi dusunsen ekonomi var o denge öyle iyi kurulmalı ki her ikisi de aynı anda idare edilsin..

  • Sokağa çıkma yasağı yerine insanlara sosyal mesafeyi nedir nasıl uyulur ve maske nedir nasıl takılır sorularının cevaplarını öğretmemiz lazım... Hiç bir işe yaramayan siyah maskeler yasaklanmalı artık!

  • Sokağa çıkma yasağı yerine insanlara sosyal mesafeyi nedir nasıl uyulur ve maske nedir nasıl takılır sorularının cevaplarını öğretmemiz lazım... Hiç bir işe yaramayan siyah maskeler yasaklanmalı artık!

    İşe yaramasa da en azından takıyolar, balkonda oturuyorum insanlara bakıyorum maske takıp burnunu kapatmayan çok kişi var ağızıyla boğazını kapatmış maskeyle, burnun açık boğazını niye kapatıyorsun kardeşim

  • Maalesef memleketimin bir ortası yok . Her yaptığımız işte ya başarısız ya da derecedeyiz. Tam bir düzen tutturduk derken, normalleşme adımları geldi. Bekliyorduk bunu ama haziran başı veya ortası olması gerekmez miydi ? Ekonomi tamam ama , siz demediniz mi 3 aylık işsizlik ödeneği diye haziran 15 diye.


    Binlerce yıllık medeniyetin , yüz yıllık cumhuriyetin kaderi turizm bakanının elinde . 11 mayıs normalleşme adımları , mayıs sonu gibi , daha katı kurallarla revize edilmez umarım. Yanılan ben ,biz oluruz.

  • karasah hocam ben yazın tekrar bir sınırlandırma geleceğini düşünmüyorum malesef, turizm çok büyük darbe yer. Bu iş bu şekilde devam edicek anlaşılan, belkide şu ana kadar gösterilen şeffaflık bile gösterilemeyebilir.