🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Köln futbolcular, teknik heyet ve personeline yapılan Koronavirüs testlerinde 3 kişinin testinin pozitif çıktığını ancak antremanlara devam edileceğini açıkladı.

    Bunlarda akıl var mı?

  • Otellerin isi biraz zor fiyatlat gecen senenin 2 kati.ne alakaysa.kim gider?ucuslarin ne zaman acilacagi mechul milletre para yok..artik kendi otellerinde,kendi sahipleri yapsin tatillerini bu sene tatil senesi degil....

  • Hoteller tamamen sıkıntı olacak yeniden açıltıklarında, istenildiği kadar önlem alınsın, enfekte birisi havuzu kullanırsa büyük sıkıntı oluşur.Japonya'daki Diomond Princess gemisini hatırlayın.Japon uzmanlar tüm gemiye virusun havuz+havalandırma ile bulaştıdığını bulmuştu.

  • Bu sene , halkımızın oteller de , hem virüs tehlikesi hem de maddi nedenlerden dolayı tatil yapacağını sanmıyorum . Bu arada turizm bakanımızın , ets turun ve bir çok otelin sahibi olduğunu düşünürsek , mağduriyetlerinin çeşitli yollar ile giderileceği veya hafifletileceği aşikardır . Mağdur olacak kısım her zamanki gibi otel çalışanları olacaktır.

    2 Mal editiert, zuletzt von karasah ()

  • Şuanda dünya pik noktasındayken artık yavaş yavaş ekonomi insan hayatının önüne geçmeye başlayacak muhtemelen önlemler genişletildikçe ülkelerde yeniden bi dalga görülebilir ve bu bazı uzmanların dediği %60ı enfekte olabilir ihtimalini gözler önüne seriyor yani ikinci bir İspanyol gribi ihtimali doğabilir çünkü Güney Kore Avustralya veya Yeni Zelanda gibi önlem alabilecek ülke sayısı çok az

  • Köln futbolcular, teknik heyet ve personeline yapılan Koronavirüs testlerinde 3 kişinin testinin pozitif çıktığını ancak antremanlara devam edileceğini açıkladı.

    Bunlarda akıl var mı?

    Benim calistigim kamu kurumunda 11 kiside cikti. Bizde hala devam ediyoruz.

  • Umarım, Yks öne alınsa bile çok öne almazlar inşallah aklım orda hep, biraz tempoyu düşürdük zaten dahada batarız mağrum. :(

  • MEB bakanı 1 Haziran'da açabiliriz dedi şimdilik ama o tarih gelince yine ileri (bu sefer Eylül'e) atacaklar bu belli bir şey. O kadar evhamlanmayın bence bu konuda. Bir kere tatilden kısmayacağız ve herkes geçecek dediler zaten. Dolayısıyla açılmazsa bile herkes geçecek ve 1 Haziran'da geriye haftasonları hariç 15 gün kalacak. O 15 gün için de 2. dalgayı yeme riskini alacaklarını hiç zannetmiyorum bu kadar emek verildikten sonra.

    3 Mal editiert, zuletzt von Onur35 ()