🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yasak kalktığından beridir bu saatte sokaktan dakika başı araba geçer oldu. Yasağın kalkışını kutlayacaklar herhalde(!) Kusura bakmayın ama biz bunlarla daha çok mücadele ederiz virüsle. Yarın sahillere, çarşılara akın olmasa bari.

  • İstanbul Silivri'deki bir fabrikada 10 işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı, 550 işçinin çalıştığı fabrikada üretim devam ediyor.(YG)

  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Her gün yayınlanan tabloda yapılan toplam test yazısı yazıyor. Bu test sayıları yapılan kişi sayısına göre mi belirleniyor yoksa bir kişiye yapılan birden fazla test de sayılıyor mu?

  • Bu hafta içi millet yine kendini sokağa atacak markete pazara kasaba şuursuzca hücum edecek. Millet havanın güzelliğine aldanarak eşofmanlarıyla keyife dışarı çıkıp evcil hayvanlarını gezdirecek. İnşallah böyle olmazda ben yanılırım .Hafta içi yaşanılanları göreceğiz..

    şu evcil can gezdirme işine niye bu kadar takılıyoprsunuz hiç evcil can beslemedinizmi benim sibirya husky im var. normalde günde 10 km koşmaları lazım ama bu salgında salamıyorum. ve bulunduğu yere asla hiç bir evcil can pislemez. ayrıca 2 adım atmaklada bu canlar ihtiyacını gidermez dolayısıyla gezmeleri gerekir.

  • Günaydın hf ailesi,

    Maske konusunda uzun araştırmalarım sonucu dağıtımın Nasıl , ne Zaman olacağına dair bilgi alabildim.

    Eczacılar odası başkanının açıklamasına göre; maske dağıtımı için telefonlara sms ile kod gelecek geçen cuma gününden itibaren mesajlar gönderilmeye başladı.

    İlk olarak 50/65 yaş grubu telefonlara sms gönderilmiş gün gün kademeleri yaş grubuna göre sms gönderilecek! Yani bugün yarın sizede sms gelecek beklemek gerekiyor.

    SMS gelmeden eczanelere gitmeyelim burası önemli!

  • bulundugum konum yıkılıyo hiç bukdar normal günde bile kalabalık görmdim tıklıık tıklım heryer yazık biz akıllanmayız

  • Yatalak olsunlar ya da kendi canını veya yakınına bulaştırıp sevdiği birini kaybetsinler o zaman anlarlar hatasını. Bizim toplum başına bir olay gelmeden anlamaz yoksa.


    Zihniyet şu, amannn varsa var, kaderimizde varsa öleceğiz. Ulan ben dengesiz sen önlem al, takdir Allahtan. O zaman bende pencereye çıkıp atlayayım diyeyim ki kaderimde varmış zaten. Allah akıl fikir versin.