🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yarın oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Türk Telekom Stadyumunda açık ve kapalı tüm alanlar dezenfekte edildi.

  • Yarın oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Türk Telekom Stadyumunda açık ve kapalı tüm alanlar dezenfekte edildi.

    Ne gerek var bu maçlara

    Aklım almıyor

    Bir sayfa geride elin İngiliz’i hayat toptan çok daha önemli diyor

    Biz burda maç muhabbeti yapacaz yarın.

    Topçu olsam rakibi engellemem , omuz omuza bile mücadele etmem 😊

  • Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz basketbol takımından ismini vermedi bir oyuncu yüksek ateş Corona şüphesi ile 10 gündür müşahede altındaymış testi negatif çıkmış. Oyuncular oynamak istemiyor. Rakipler biri Fransa'dan yurt dışında gelmişti. Futbol, basketbol hepsi 2 hafta en azından ertelenmeliydi. Şimdi Nisan'da soğuk hava ile artış olabilir. Hayırlısı bakalım. Umarız vaka sayısı böyle kalır zor ama.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Sars ve mers e gore daha az olumcul, vakalarin yuzde 20 si yaklasik hastanelik, kulucka sureside sars ve mers e gore daha uzun bir virusle karsi karsiyayiz. Tahminen nisan-mayis donemiyle virusun salgin durumu ortadan kalkacak.


    Buradan insanoglunun gelecek yillarda bu tur virus salginlariyla karsi karsiya kalabileceginin ciddi bir fragmanini yasiyoruz, dua edelim ki bir ebola gibi yuzde 60 olum oranina sahip bir virus degil..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • İçişleri Bakanlığı: "Türkiye ve Gürcistan, yarından itibaren Sarp Sınır Kapısı’nı karşılıklı olarak geçici süreyle yolcu trafiğine kapatacak."

  • az önce bir akrabamın sosyal medya hesabında trajikomik bir yoruma rastladım. Kendisi Malatya' da yaşıyor.


    "Dışarı çıksak koronadan evde dursak depremden öleceğiz."


    Ne diyeyim, çok felaket bilinmeyenli denklem dönemindeyiz...

  • Teyitsiz haber


    "10 dakika önce kapı çaldı ve kimsiniz diye sorduğumda, Sağlık Bakanlığı’ndan tarama yapmak için geldiklerini söylediler. Ne taraması dedim ve Corona için dediler. Bende istemiyorum dedim kapattım kapıyı. Ardından Sağlık Bakanlığı’nı aradım (184 SABİM) ve böyle bir hizmetleri var mı diye sordum. Telefon numaramı aldılar ve bakanlıktan dönüş yapılacağını söylediler. Dönüş yaptılar ve sabahtan beri 100’ün üzerinde ihbar aldıklarını ve hırsızların ev sahiplerini spreyle bayıltarak evleri soyduklarını söyledi ilgili kişi. Dikkat edelim lütfen."


    Eğer ciddiyse yazıklar olsun... Dikkatli olalım.