🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Stadyuma gidip maç izlemek ile metrobüse binip seyahat etmek aynı şey.. Hatta stadyum daha iyi diyebilirim havadar olması açısından o yüzden maçların seyircisiz olması şuan için zaten gereksiz. o zaman sokağa çıkma yasağı da gelsin okullar da kapansın avm ler de kapansın kendi ekonomizi kendimiz bitirelim 1 vaka için ?

    Bilinçsiz yazılar yerine soğukkanlı kalıp kişisel hijyenimize de dikkat edelim yeterli arkadaşlar sakin olalım...

    Daha bugün Güney Afrikali İstanbul'da yaşayan ve çalışan birisinde ailesine ziyaret için gittiği ülkesinde test sonuçları pozitif çıkmış.1 onaylı vaka demeniz daha doğru tespit edilemeyen onlarca vaka olabilir.Ayrıca İtalya'da maçlar iptal edilmemişti ve herkes sizin gibi düşünüyordu 2 hafta önce.Şuan İtalya'da neler dönüyor açıp bakınız... Sakin olmak demek önlem almamak olmasın lütfen karıştırmayın.

  • Yaz mevsimine çok güvenmenin iyi olmayacağını düşünüyorum Ege, Akdeniz ve Güneydoğu dışında normal vücut sıcaklığı olan 37°C yi geçen bölgeler az. Yüzeylerden bulaşma azalacaktır büyük ihtimal ama havadan bulaşmayı çok da etkilemeyecektir diye düşünüyorum.

  • Tatil olması için vaka sayısının artmasını beklemek zorunda değiliz.Tedbir amaçlı Nisan ara tatilinin daha erken bir tarihe çekileceğini düşünüyorum.Ayrıca okullar her ne kadar temiz olsa da ders ve teneffüs ortamlarında bulaşma ihtimali hayli fazla virüsün.

  • 1 vaka var diye rahat olursanız bundan 3 hafta sonra şimdi ki italya'yı mumla ararız .O vaka zaten 1 de kalsıın diye önlemler alınsın deniliyor. 100 vaka 25 ölüm olduktan sonra istediğin önlemi al artık o iş bitmiştir.Helle bizim gibi 3. dünya ülkelerinde .


    Ben hasta galatasaray fanatiği bir adamım ama haftasonu oynanacak maçın seyircili oynanması kadar saçma bir karar daha hayımda görmedim.


    Okullar zaten bugünde tatil olmazsa herkese geçmiş olsun .


    Tamam abartmayalım aşırıya kaçmayalım ama çok da bu virüsle dalga geçmeyelim.Geçenlerin hali ortada çünkü

    hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333

  • Okulların 1 hafta tatil olması gerek yoksa çok kötü seneryolarla karşılaşabileceğimizi düşünüyorum. Tabi bu tatil süresi boyunca bütün okulları dezenfekte etmeleri gerek.

  • koronavirüs etkisi ağır bir küresel kriz getiriyor ABD piyasalar acilir acilmaz %7 bir kayipla başladı ve hemen kapattilar işlemleri çok zor gunler bekliyor dünyamızı sonumuzu hayir etsin inşallah.