🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Berberlerde sağlık çalışanları gibi giyinirler olur biter. Adamlar esnaf ve işleri bu mecbur para kazanmaları lazım. Yoksa durumları daha kötüye gidecek.

  • Berberlerde sağlık çalışanları gibi giyinirler olur biter. Adamlar esnaf ve işleri bu mecbur para kazanmaları lazım. Yoksa durumları daha kötüye gidecek.

    Ücretsiz dağıtılması lazım o malzemelerin berber esnafına.Her müşreti de başka eldiven kullanmaları lazım vb vb. Ben 3 numaraya vurdum saçı 2 hafta önce en güzeli hazır yazda geliyor zaten :)

  • Ücretsiz dağıtılması lazım o malzemelerin berber esnafına.Her müşreti de başka eldiven kullanmaları lazım vb vb. Ben 3 numaraya vurdum saçı 2 hafta önce en güzeli hazır yazda geliyor zaten :)

    Bende 3 numaraya vurdum 3 hafta önce makinayla rahatım

  • Bugün yapılan Kabine Toplantısı'nda Koronavirüs sonrası normalleşme takvimi ele alınacak.

    İki aşamalı bir süreçten söz ediliyor.

    1- Mayıs ayında tedrici bir normalleşme

    2- Haziran ayında normalleşmenin genişletilmesi

    ABD ve Avrupa’da da bazı ülkeler mayıs ayının başında kontrollü bir normalleşme sürecini başlatacaklar. Bizde daha ihtiyatlı bir süreç işleyecek. Öncelikle 1 2 3 Mayıs 2020 tarihlerinde 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta önümüzdeki hafta sokağa çıkma yasağı ilan edilecek.

    30 Nisan’da dolan okullarda uzaktan eğitim süreci Mayıs sonuna kadar uzatılacak. AVM’ler konusunda fikir birliğine varılamadı ancak berberler, marketler, toplu taşıma, oteller maske kullanılması ve sosyal mesafe kuralına uyulması şartıyla açılacak. (Hürriyet)

  • Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 11 gün önce yapılan koronavirüs testi negatif çıkan ve 14 günlük karantinaya alınan kişi evinde ölü bulundu.Apartmanı karantinaya alındı.

  • 4 gün yasak öncesindeki günlerde kalabalıktı sokaklar ama vaka sayısı düşüyor yani anladığım kadarıyla bizim ülkemizde kalabalık vaka sayısını etkilemiyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz...

  • Virüs gücünü kalabalıktan alıyor ve bu virüs aniden belli etmez 14 gün içinde belli ediyor ve sen bunu anlayana kadar kaç yere gittin kaç kişiye bulaştırdın şuan herşey çok iyi 2. dalgalanmayı yaptırmamak lazımdır. Sağlıkla kalın iyi forumlar

  • Annem kalple ilgili tedbiren 5 gün hastaneye yatırıldı bugün taburcu oldu ve 14 karantina süresi olarak kendi evi gop getirdim . Ama durum gerçekten vahim kasabın önünde 50 metre kuyruk bim A101 aklınıza gelen heryer kuyruk insanlar omuz omuza ben aklımı kaybedeceğim bu nasıl bir vurdumduymazlık bu nasıl bir cehalet Allah sonumuzu hayreylesin

  • UmuTCaN hocam bu haberleri bazı sayfalar paylaştı ve kaynağı da hürriyet olarak gösterdiler ancak ben bu haberleri hiçbir yerde bulamadım ayrıca daha hiçbir açıklama yapılmadı da. Ondan inanmamayı tercih ediyorum. Haberi bulabilen varsa paylaşabilirse iyi olur.

    Teşekkürler, kaynağı tekrar düzelttim. Dediğiniz gibi asıl kaynak sahibinde böyle bir içerik yok zira.

  • Silverhand herşey çok iyiye gidiyor Mayıs sonu bu iş bitti denilirse o görüntülerin fazlasını göreceğiz . Ve haberlerde buna benzer görüntüler göremeycez büyük ihtimalle çünkü çoğu yayın kuruluşu üç maymunu oynuyor . Çiçek böcekten bahsede dursunlar . Şu bir buçuk aylık süreç boşa gitmez umarım