graupel yağışı var uğurmucuda
İç Anadolu Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Karaman’da perşembe gece den buyana 3,4 cm yağıp yağıp eriyen ve dün akşam saatlerinde etkisini artıran ve sabah yoğun kar yağışını şükür gördük 5 cm yakın yeni örtü var hafif kuvvette devam ediyor akdenizden yağış kütleleri gelmeye devam ederse yarında süreceğini düşünüyorum
-
Kış bitmiştir nokta.
-
2 sene önce Ocak son hafta Konya
22 25 31 Ocak tarihlerinde kar almıştı
eski fotolara bakınmakla yetindik bu sene
-
pazartesi akşam(5 şubat) Trabzondan Ankaraya gideceğim acaba yolların durumu ne olur kar olur mu?
-
15 şubata kadar sistem yok muhtemelen ve şubat 15den sonra da bir sürpriz olmazsa konya merkezde yakın tarihin en karsız geçen kışı olarak anılacak 2024 kışı (2010da 2 kere örtü görmüştük).Tek tesellimiz nispeten yağışlı bir kış geçirmemiz oldu
-
Sonumuz hayrolsun diyorum ama bu sene kuraklık bizi mahvedecek gibi.
-
16 Şubat 2008
17 Şubat 2008
18 Şubat 2008
19 Şubat 2008
-
[…]
6 ocak 2015 ile beraber gordugum en iyi sistemlerden biriydi
-
baharla birlikte ozlelikle martta el ninodan la ninaya geciste guzel yagislar alabilriz sansimiz yaver giderse daglar iyi kar alabilir. Önümüzdeki günlerde bazi günler batimiz yagislar alabilir. Haftasonu ise sicak gececek. Sonrasinda hava muamma olsa da yagisli bi subat sonu mart başı gecirecegimizi düşünüyorum
-
baharla birlikte ozlelikle martta el ninodan la ninaya geciste guzel yagislar alabilriz sansimiz yaver giderse daglar iyi kar alabilir. Önümüzdeki günlerde bazi günler batimiz yagislar alabilir. Haftasonu ise sicak gececek. Sonrasinda hava muamma olsa da yagisli bi subat sonu mart başı gecirecegimizi düşünüyorum
Akşam üzeri Sarıveliler de kar yağışı
-
kilanli hocam sizce martta iyi bir kar yağışı alabileceğimiz sistem gelir mi yoksa kapattık mı kışı tahmininiz nedir?
-
Aslinda mart 10 aladar beklenebilir ama emare yok. Mart 10 a kadar yagmazsa zaten ihtimal cok cok zayif sonrasinda da yagmasin zaten
-
kilanli bölgemizde yağış durumları ne durumda kar gelecek mart ayı soğuk geçecek diyen var son durumlar nedir
-
inşallah bu hafta yağışlar olacak ara ara
-
-
-
Hocam Niğdede kar görür muyuz? kilanli
-
Hocam Niğdede kar görür muyuz? kilanli
Yagis bitti haftasonu zayifta olsa ihtimal var. Ama çok umit edilecek bisey degil
-
Sungurlu / ÇORUM
-