Ecmwf öğle yağışı azaltmış Mardin Diyarbakır arasina
Windy sayfasından baktım ecmwf Mardin için çok iyi değil ama Diyarbakır için iyi yalnız gece 12 sabah 6 arası iyi kar gösteriyor.
Ecmwf öğle yağışı azaltmış Mardin Diyarbakır arasina
Windy sayfasından baktım ecmwf Mardin için çok iyi değil ama Diyarbakır için iyi yalnız gece 12 sabah 6 arası iyi kar gösteriyor.
buzmavisi hocam rica etsem Diyarbakır için tahmininizi der misiniz gfs ve mgm iyi gibi ama siz daha iyi anlarsınız örtü olur mu tatmin eder mi?
buzmavisi hocam gfs 13 için Diyarbakıra iyi bir kar ihtimali veriyor sizce gelir mi yoksa bozar mı tahminimiz nedir?
Önümüzdeki 5 gün kar tahmini ecmwf
Diyarbakır 5.2 civarı gösteriyor ama çok anlamıyorum sıcaklık uygun mu ? Örtülük kar olur mu hocam
Son ecmwf güncellemesi nasıl düzelme var mı 8 i için Diyarbakır örtülük kar alır mı?
Bu sistemde galiba kky yağmur sulu kar arası olacak gibi bol yağış olsun bari buzmavisi hocam ne düşünüyorsunuz gfs ecmwf 8 ini düzeltir mi Diyarbakır adına
benim beklentimden baya ılık geçiyor. ocak sonu soğuk geçecek onu söyleyebilirim. azor istediğimiz şeklide alıyor. daha önce 5 6 ocak ve 10 11 ocak sistemciklerinden bahsetmiştik biri gitti. diğeride 12 si civarı gelecek inşallah.
Şunu da eklemek istiyorum. eğer bu kışta böyle devam ederse(ki şuana dek bile tatmin edici soğuklar olmadı) artık soğuk savana tarzı bir iklime geçmişiz demektir. Yani 5-6 ay yağışlı 5-6 ay kurak, ılık geçen kışlar arada bir kar yağışları şeklinde. Artık gelecek kışlara dair umudumu yitirmeye başladım.
İnşallah düzelir hocam kaç senedir ülke olarak istenilen kar yağışını alamıyoruz geçmişe bakınca iklim çok değişti
Kar nasıl son anda kuvvetlendi yagış
Hocam güzel yağdı valla çok aşırı olmsada örtü oldu sizce bu yıl nasıl geçecek kış Ocak sonu ve Şubat beklenen yağışlar gelir mi?
kilanli hocam 5 i Sivasta yağış ne kadar etklii olur örtü yapacak bir kar olur mu 5 6 cm arası
kilanli hocam yarın Sivas'ta durum nedir kar gösteriyor hava durumu
kilanli hocam yarın Sivas'ta durum nedir kar mı yoksa yağmur mu olur mgm kky gösteriyor gfs kar diyor
soğuk yönünden pek iyi değil 1400 rakım üstü kar görür. daha alt kesimler havada görür. yağış ise genel olarak iyi
kilanli hocam Sivasta yağış nasıl olur 22 23 ü
Diyarbakır için tahminen ne kadar sürer yağış yerler ne kadar tutar
Mardin özelinde P.tesiyi Salıya bağlayan gecede sabaha kadar kar ihtimali %70-80 civarında. Yüksek basınçtan dolayı yağış hafif olabilir. 1-3 cm örtü bekliyorum. Batıdan esen rüzgar biraz daha kuvvetli olursa daha cok nem taşır yağışta artışlar olabilir. Özellikle gece 1-3 arası veriler güzel bakalım gerçekleşecek mi?
Hocam Diyarbakır için düşüncen nedir bizde kar alır mıyız? Yerde azda olsa örtü olur mu?
kilanli hocam Sivas kar görünüyor ciddi bir yağış olur mu? 12 15 arası
Yağdımı
kilanli yağdı hocam yerlerde tutan karın üstüne az birşey ekleme yaptı dediğniz gibi çok etkili bir kar değildi ama güzel bir görüntü oldu çok güzel bir dönem geçirdik nerdeyse hergün kar yağdı ben üniversitenin orda kalıyorum yüksek olduğu için iyi tuttu
kilanli hocam Çarşamba Sivasta kar görünüyor yağış iyi olur mu?
kilanli hocam gfs Sivas için iyiydi çok bızdu yağış baya gitmişte sıcaklıkları da yükseltmiş düzelir mi kar alır mıyız?
kilanli hocam Sivasta kar durumu nedir? Tahmininiz nedir?