Buradan devam arkadaşlar.
İç Anadolu Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bol karlı günler asıl şimdi başlıyor.
-
İkinci yorumuda ankarali olarak ben atayim
-
sonunda 1000 sayfayı bulduk ya şükürler olsun yeni konu açtırabildik
-
Hayırlı olsun yeni konumuz bölgemiz adına.
Seviyoruz seni İç Anadolu ❤️
-
uzun süredir böyle diyagram görmemiştim bu diğerlerinden farklı demsitim 80 kg yağış alırız demsitik iç anadolu olduğu için. aslında aklımdan geçen 100 kg di.fakat bu sistem gerçekten efsanelik.beysehir karaman arasındaki birçok yerde 150 kg geçen yağışlar olacak.beni bile şaşırttı
-
-
Hayırlı olsun yeni konu İç Anadolu bölgemize... Bol karlı,yağışlı günler görürüz inşallah
-
Sağol iyiyim sen nasılsın. İç anadolu konusuna yorum yapmasamda hergün girip yorumlarınızı okuyorum özellikle ikinci memleketim dediğim Konya'yı takip ediyorum. Ben Samsun'dayım artık. Buralarda kar yok sizi takip ediyorum
-
uzun süredir böyle diyagram görmemiştim bu diğerlerinden farklı demsitim 80 kg yağış alırız demsitik iç anadolu olduğu için. aslında aklımdan geçen 100 kg di.fakat bu sistem gerçekten efsanelik.beysehir karaman arasındaki birçok yerde 150 kg geçen yağışlar olacak.beni bile şaşırttı
Hocam uzun süredir bu kadar yağış görmedim şuan gökrültülü kar yağışı var 100 mm yaklastik
-
inşallah birbirinden güzel kışlarda güzel sohbetler yapmak ümidiyle yeni konumuz hayırlı olsun.
-
1000 sayfayı devirdik Yeni konumuz hayırlı olsun
-
c503a88612.jpg1e23d6d805003cc3d3.jpg1000 sayfayi devirmemizin şerefine ilk fotolar benden darısı tüm bölgeye kopmaya devam
-
Wow efsane birikim yapmış biz de şakır şakır yağmur
-
Konya Meramda hafif örtü var. Biraz soğuma olsa hepsi kar olarak inecek
-
kilanli hocam ufukta yok mu oh dedirten bi sistem oturdu içimize merkez olarak
-
bende diyom bizim konu niye kapandı. 1000 sayfayi devirmisiz akiyoz masallah. bölge olarak soyle rekorlar kiracak sistemler alirizda iyice kopariz inşallah
-
kilanli hocam ufukta yok mu oh dedirten bi sistem oturdu içimize merkez olarak
Aldığınız yağmuru alamayan illerimiz var, bak İç Anadolu’nun doğusuna
-
Aldığınız yağmuru alamayan illerimiz var, bak İç Anadolu’nun doğusuna
Aynısını bende dedim ama çıt yok. Gün gelir yağmuru da mumla ararlar. Gülme sırası artık Niğde, nevşehir, aksaray ve kayseri hattında.
-
Silleye karın yağıyor Konyada tık yok akıl alır gibi değil
-