Elmadağ civarı yine şanssız
Kütle oluşumları doğuluyor. ilerleyen saatlerde Kırıkkale civarında oluşacak bir kütle o tarafları da vurur.
Elmadağ civarı yine şanssız
Kütle oluşumları doğuluyor. ilerleyen saatlerde Kırıkkale civarında oluşacak bir kütle o tarafları da vurur.
Sincan'da çok güzel yağıyor.
Şimşek ve gök gürültüsü şov....
Şimşek ve gök gürültüsü şov....
![]()
![]()
Aynen başladı yine.
Dört bir yandan şimşek çakıyor 😌
Bu sıcaklardan sonra hak ettik bu yağmuru Maşallah
radarda guneydogudan kutleler geliyor gozukuyor. 2 ay once seri olarak kuzeyden direk kutleler gelmisti. Bazen batidan doguya geliyor. Her yonden gelebiliyor. Ben hep tek tarafli geliyor saniyordum. 😄
Bu ull sistemi hocam ull’nin merkezine gore degisiyor kutle hareketleri🙂 Kırkikindi yagislarinda genelde güneybatı-kuzeydoğu düzleminde ilerler kütleler.
Keçiören yakinlarina saglam bi yıldırım düştü :))
Şimdiden geçmiş olsun umarım can kaybı olmaz
Keçiören hala gürlüyoruz dışarı hiç bakmayan biri felaket oldu sanar merkeze yagan yağış 3.5 mm😅 Dün dediğim gibi hafif oraj koşulları olunca kütlelerin bıraktığı yağış zayıf
An itibariyle Türkiye'de sıcaklık değerleri.ozellikle batı bölgeler yagisin bugünde devam ettiği İstanbul suanda Türkiye'nin en serin şehri oldu.serinleme iç kesimlere ulaştı ancak iç anadolunun doğusundan itibaren doğu kesimler serinlemeyi çok sınırlı hissetti.
Ankara radarı bozuk
Merkezin Güneydoğu yönünde kütleler etkili oluyor.
Ankara radarı bozuk
Zonguldak radarindan bakiyorum ben de hocam
Zonguldak radarindan bakiyorum ben de hocam
Birleştirilmişte de az çok gözüküyor
Çok iyi yağış alıyoruz şu anda öğlende almıştık mgm Çubuk yağış ölçüleri kesinlikle yanlış.
Etimesgut çok şükür serinledik biraz olsun.