geçen günkü yağışa göre çok daha yoğun bir yağış alıyorum seyir açısından inanılmaz zevkli

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Gecen günkü yağışla boy olçüsemez arkadaşlar. Kendimize gelelim. O çok farklı bir mevzu 😂
-
Gecen günkü yağışla boy olçüsemez arkadaşlar. Kendimize gelelim. O çok farklı bir mevzu 😂
Ankara hep şaşırtıyor hocam inanın tipiyi gördüğümde kendimi alamadım camdan
-
Alacaatlı’da şu an yağan kar geçen gün yağanla aynı şiddette.Ama bu sefer şiddetli tipi olduğu için daha etkili gözüküyor.
-
Tam bende bunu yazacaktım valla.gecen gunki böyle ıslak şapir şupur deildi sıcaklık çok musaitdi.
-
Koptuk gidiyoruz bakalım.
-
Oofff 😍
-
Tam bende bunu yazacaktım valla.gecen gunki böyle ıslak şapir şupur deildi sıcaklık çok musaitdi.
Hocam Ondan ziyade kısa sürede çok sağlam yağış düştü. Ve dediğin gibi sıcaklıklar çok müsaitti.
-
İncek yine formunda maşallah.
-
Eness hocam kaç saat daha yağış alırız
-
Eness hocam kaç saat daha yağış alırız
En kötü 5.30-6'ya kadar devam eder
-
En kötü 5.30-6'ya kadar devam eder
Bi kanaat kullansak 8-9 falan kurtarmaz mı? Hadi yap bişiler, yabancı mıyız?
-
Bi kanaat kullansak 8-9 falan kurtarmaz mı? Hadi yap bişiler, yabancı mıyız?
Oluru bu vallahi 😜
-
Taneler ufaldı ama bu kez daha da sıklaştı ara ara tipiye dönüyor, geçen geceki yağışa benzemeye başladı 😅
-
Akyurtta da çok sık yağıyor. İyice beyazladı yerler
-
İlk taneleri gördüğüm ve yerleri de hafiften beyazlattığıma göre artık huzurla uyuyabilirim 😎 şu resim de şurada dursun bakalım sabaha nasıl bir resme uyanacağız 😅
-
Bunlar da benden, her yer bembeyaz.
-
Etimesgutta yağış artmadigi için sadece yollar tutmadı arac üstleri çimler ve boş alanlar tuttu hafifden beyazladi.
-
Alacaatlı’da kar kalınlığı 8-10cm civarında.Gün doğana kadar devam ederse 15 santime yaklaşır.Mükemmel yağıyor.
-
Günaydın hf. Keçiören 930 rakım çimenlerde 4-5 cm tahmşni birikim var.Gfs’yi tebrik etmek lazım,yağış devam ediyor.
-