Bu arada İstanbul sayfasına dakkada herhalde 15 20 mesaj yaziliyo

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
- KarTutkusu03
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu arada İstanbul sayfasına dakkada herhalde 15 20 mesaj yaziliyo
İstanbul çok heyecanlı bugün, ben bile yazdım
-
Rahat 30cm kar var konumumda. Fotoğrafta daha az görünüyor çok sinir oluyorum şu olaya 😅
-
Güzel bir yağış başladı.
-
İstanbul'da olan kar yağışının aynısından istediğimizi 30 Ocak sistemine mesajla ilettim. Çarşamba günü gelecek çıktılarda en az 20 mm saf kar isteriz dedim, profil fotoğrafı kayboldu onu anlamadım yalnız
-
-
forum.havaforum.com/attachment/138422/
Bize yağış bırakacak olan kütleler Egede oluşmuş bile. Bakalım ne kadar sürede ulaşacak bize. Bir bilginiz varmıdır ANGARALI hocam
-
kutleler mugla taraflarinda olusmaya basladi ankara surprizi sever tekrardan bir beyazlama neden olmasın
-
Saat 15.30'da ODTÜ'de güneşli hava vardı, eve gelirken Sokullu Pazarı'nın orada kuvvetli kar başladı. Konumumda kar hafiflese de halen devam ediyor ve örtü yapmaya başladı. Kar kalınlığı 33-34 cm oldu.
-
Sinan'ı versek hocam, olmamı?
Ya bende de var bi tane 5 yaşında ellerinizden öper. Bundan yok
-
İşyeri Batıkenten Kazan Akıncılara taşınınca dedim bu sefer tamam dağın başı yüksek bina yok buraya yağmayacakta nereye yağacak. Tam cam kenarında da oturuyorum. Batıkentten beter çıktı.
-
Ya bende de var bi tane 5 yaşında ellerinizden öper. Bundan yok
Allah bağışlasın hocam.
Sinan çok üzülecek bu duruma🤔😁
-
oranda hafif hafif tatlı yağış var yollar beyazlıyor
-
yine ben hariç herkes kar alıyor
-
İstanbul çoşmuş çok mu şey istedik şu istanbul kadar olamadık. Batı kısımdan bahsediyorum.
-
Ankara'da doğu gömülüyor batıda 3cm kar var.İstanbul'da batı gömülüyor doğuda yağmur ve güneş var.Ne güzel iki şehir tamamlıyoruz birbirimizi.
-
Cuma gününden itibaren İstanbul’da olacaktım, şu sistemi kaçırdım diye üzülüyordum ama İstanbul’un batısı hariç diğer yerler çok dramatik şekilde sadece izliyor. İstasyoner cephe gibi takılı kalmış, asıl “İstanbul” dediğimiz yerlerde yağış bile yok
-
şu bulutlar bize mi gelecekforum.havaforum.com/attachment/138517/
-
Sincan'da hafif ama güzel bir yağış başladı.
-
Arkadaşlar yarın için şuanlık ciddi bir yağış görünmüyor. Forum çok yavaş. Veri paylaşamıyorum. Biraz rahatlasın paylasacağım.