Ayaş Ortabereket köyünde 20 cm den fazla kar var ve daha da birikiyor.

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
- KarTutkusu03
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
Bağlıcada harika bir birikim var. En az 10 santimetresi vardır ve hala da yağmaya devam ediyor.
-
Çok şükür sonunda 😅 son hiz devam ediyor
valla sizin oraya yağdı sanırım iyi..öğlen baya içini dökmüştün
devam edicektir heralde ama 1.5 saattir kesildi burada
-
Yok mu bu forumda bir üstad, Ankara'nın hemen kuzeyine deniz getirip bizi DEK e boğacak. Yeter artıııkk kar istemiyoruz, bıktık her sene her sene 5 metre kar mı yağar kardeşim? Diye yorumlar okusak şurada
-
Yok mu bu forumda bir üstad, Ankara'nın hemen kuzeyine deniz getirip bizi DEK e boğacak. Yeter artıııkk kar istemiyoruz, bıktık her sene her sene 5 metre kar mı yağar kardeşim? Diye yorumlar okusak şurada
Bizimde mis gibi konvektif yağışlarımız var bi kerem🙂
-
Batıkent;
forum.havaforum.com/attachment/136232/forum.havaforum.com/attachment/136237/forum.havaforum.com/attachment/136236/forum.havaforum.com/attachment/136239/forum.havaforum.com/attachment/136241/forum.havaforum.com/attachment/136243/forum.havaforum.com/attachment/136240/forum.havaforum.com/attachment/136242/
-
valla sizin oraya yağdı sanırım iyi..öğlen baya içini dökmüştün
devam edicektir heralde ama 1.5 saattir kesildi burada
Sorma 😂 neyse ki güzel bastırdı akşama doğru
-
Sorma 😂 neyse ki güzel bastırdı akşama doğru
kütle var ama bizim burada yağmıyor..sebepleri vardır tabi açıklayamam
-
Radarın maşallahı var 🧿 bu şekilde bi 4-5 saat kesintisiz yağış alırız sanırım. Kütlelerin yönü böyle mi devam edicek güneybatıdan kuzeydoğuya? Gündüz kıpçak hocamın söylediği bir durum vardı, karadenizde bulunan ve soğuğun girmesini engelleyen izobarın sonraki saatlerde işimize yarayacak bir konuma geleceğini söylemişti bunun etkisi ne şekilde olacak?
-
Dışarı attım kendimi. 5-6 cm kar konumumda. Gece 1-2 'ye kadar da yeşiller vuracak gibi beni. Hedefim 15 cm 🙂
Belli ki kar şehrin büyük kısmında Beklendiği kadar etkili olmadı.. umut sattığımı düşünen kim varsa yanılıyor. Beni bilen biliyor. Burada ki hiç kimsenin bu işten bir çıkarı ve bir geliri yok..
Bir kaç gündür de kalbini kırdığım birisi varsa eğer hakkını helal etsin. Sorusu cevapsız kalan varsa kusura bakmasın 👍
-
Dışarı attım kendimi. 5-6 cm kar konumumda. Gece 1-2 'ye kadar da yeşiller vuracak gibi beni. Hedefim 15 cm 🙂
Belli ki kar şehrin büyük kısmında Beklendiği kadar etkili olmadı.. umut sattığımı düşünen kim varsa yanılıyor. Beni bilen biliyor. Burada ki hiç kimsenin bu işten bir çıkarı ve bir geliri yok..
Bir kaç gündür de kalbini kırdığım birisi varsa eğer hakkını helal etsin. Sorusu cevapsız kalan varsa kusura bakmasın 👍
kütle olmasına rağmen yağış neden alamıyoruz kısaca özetlemek gerekirse ? 2 saatlik ara beklemiyordum. benden de sıkıldınız da en azından öğrenip sormamaya çalışırım
-
Hocam sizlik bir durum yok ki, sonuçta siz de elinizdeki verilerle hareket ediyorsunuz bir de adı üstünde tahmin, yani illa olacak diye beklemek mantıksız olur, ben de bugün konumumda karın gecikmesi nedeniyle sürekli şikayette bulundum belki bazı arkadaşlara itici gelmiş olabilir, umarım siz de yanlış anlamadınız, tamamen duygusaldı tepkim birini ya da burada yapılan herhangi bir açıklamayı hedef alarak değil, şu an çok mutluyum çok şükür baya güzel yağış var
-
Galatasaray SK on Twitter“⚽ Hazırlık Maçı 🆚 Kasımpaşa 📆 24.07.2022 ⏰ 20.00 🏟 Nef Stadyumu”twitter.comno context gs on Twitter“sıfırdan başlıyoruz bu defa farklı olacak dedikten sonra kasımpaşa maçında muslera - taylan”twitter.com
Cebeci de son durum böyle 🥳
-
Milli kütüphane de otobüse bindim balgatı geçtik mhp binasının orda otobüs kaldı. Ordan Dikmene kadar Ceyhun Atıf Kansu caddesinden yürüdüm bir tane araba çıkamıyo çok fena kar var
-
Acaba sabah ve dünki yağışlar kar olarak düşseydi neler olurdu o zaman görün çarşı pazar karışırdı ah be...
-
kütle olmasına rağmen yağış neden alamıyoruz kısaca özetlemek gerekirse ? 2 saatlik ara beklemiyordum. benden de sıkıldınız da en azından öğrenip sormamaya çalışırım
Estağfurullah ne demek 😊
Ya konumunuz da lokal olarak bir nem yetersizliği söz konusu ya da üst seviye rüzgarlarla alakalı bir durum. Yeşiller girince yağış kuvvetlenir.
-
Acaba sabah ve dünki yağışlar kar olarak düşseydi neler olurdu o zaman görün çarşı pazar karışırdı ah be...
Yağışdan memnunum yanlış anlaşılmasın
-
Yağışdan memnunum yanlış anlaşılmasın
alçak basınç alanı öyle bir konum aldı ki saatlerce kuzey ucu üzerimizde sıkıştı. doğuya hareketi ise daha hızlı oldu. şimdi gidip kayseri-sivas-yozgat hattını gömecek şekilde sıkışacak :))
-
-