Şu saatten sonra sıcaklıklarda yukselme olmaz. 850 oturdu. Yağışı takip edecegiz.

Ankara Özel Raporlar - Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Etimesgut anlık -1.2 derece.yagis son hız devam ediyo heryer tuttu.
yoğun mu hocam yağış
-
sıcaklık başından bu seviyeler de olsa farklı şeyler konuşurduk sanırım..sinir ve hayal kırıklığı ile buralara kadar geldik..yağış geciktikçe olumsuz hava arttı ama sonunda alıyoruz istediğimizi..bu şekilde geceye kadar devam etmesi dileğiyle
-
Mamak - Boğaziçi tarafı güzel bi yağış başladı şiddeti yer yer artıp azalıyor. Anlık durum şu şekilde.
-
Eryaman aşırı yoğunlaştı. Her yer bembeyaz. Birazdan hanımla yürüyüşe çıkacağız, karnımızı doyurduk, içlikleri giyip çıkma vakti
-
Ah be kar ne olurdu da dün gece gelseydin böyle deli etmeseydin
-
Sincan ana yollar dahil felç durumda.
-
Aşırı efsane yağış ve tatlı bi rüzgar var
-
-
Yok böyle bir yağış 😱 uzun zamandır böyle yoğun bir kar yağışına şahit olmamıştım tipi şeklinde yağıyor rahat 1-2 cm oldu
De Marke Sports on Twitter“İY | Beşiktaş 0-3 Wolves ⚽ 15' Raul Jimenez ⚽ 29' Podence ⚽ 40' Neto”twitter.com -
Yaşamkentte hafifledi
-
Balkona çıktım, yağış inceldi. Çarptıkca suratı acıtan cinsten yağıyor.
Gerçek kar gurmeleri bilir
-
ağlamak istiyorum işte buydu istediğim
rk23_kgigf-123 :gun_bandana: rk223_kgigf-12351
-
forum.havaforum.com/attachment/136141/
Batıkent :hfyeni (29):
-
Havada blok blok kar yığıntıları uçuyor, çatılardan yere indiriyor. Sağlam tipi var.
-
pazar yağış nasıl olur ? lapa lapa beklemiyorum ama üstüne ekler mi bugünün ?
-
forum.havaforum.com/attachment/136143/forum.havaforum.com/attachment/136144/forum.havaforum.com/attachment/136145/Sincan son durum böyle. Çok yoğunlaştı kar.
-
hocalarım modellere göre geriye ne kadar yağışımiz kaldı
-
Şu anı dondurup şöyle 3 aylık bir süreye yayabilir miyiz durumu? Öyle güzel bir Ankara var ki şuan, bembeyaz. uzays3271653126
-
Çok güzel yağıyor cidden,aklım yağmur olup yağamayanlarda
-