İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 3 yıldır kıyılar adam akıllı kar alamadı. yok kırbaç geliyor, yok böyle geliyor yorumlarına laf yapılmıyor , olumsuz görüş olunca sinerji bozmayın oluyor ki güncellemede ortada. tuhaflık var :)

  • 3 yıldır kıyılar adam akıllı kar alamadı. yok kırbaç geliyor, yok böyle geliyor yorumlarına laf yapılmıyor , olumsuz görüş olunca sinerji bozmayın oluyor ki güncellemede ortada. tuhaflık var :)

    olumsuz görüşe değil dile dikkat ediyoruz. Burada kar gelmeyecek diyen adamada kapı gösterilmiyor herkes fikrini söylemekte özgür. Bu arada siz bilmiyorsunuz ama yönetim kimin ne zaman ortaya çıktığını ne yorum yaptığını bunu ne kadar sıklıkla yaptığını da takip ediyor.


    Bu konuyu kapatalım artık cezalar verildi, konuyu daha fazla meşgul etmeyelim..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ben isterimki sadece manevi iklimlerin estiği bir konu açılsın... sevinirim... durduk yere birbirimize söz söylemek hiç hoş değil... hayır kimseyi incitmenin kime ne faydası var..

  • Bütün bu olanlar karsızlıktan. İste istemez sinirlerimiz geriliyor. Tabi ortama girip fitne yaparak gerilim çıkarmak isteyenlerde olabiliyor. Muhtemelen divane hocam öyle birine denk gelmiş ve sabırlı davranamayarak olumluz yorum yaparak kendini yakmış.

  • Verilen cezayı haklı ve yerinde buluyorum zannımca . Kimse kimseye hakaret edemez verilen cezadanda gördüğümüz üzere zaten görevini layığıyla yapan yönetim var herhangi bir sorunda şikayet etmek yeterli .

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Bazı konularda yorum yaparken bunun arka planının olduğunu unutmayalım arkadaşlar.Herkes de aynı sıkıntı var herkes de özellikle kıyı kesimlerde yaşayanlarda aynı özlem var lütfen bu konuda daha dikkatli olalım.Yönetimi zevk için üye banlıyor gibi zannetmeyin.Günde bazen onlarca rapor düşüyor hepsinde farklı şikayet var ise bir ihlal gereken yapılıyor.Her iki üyenin de cezası yarın bitiyor umarım dönüşlerinde benzer problem yaşanmaz.

  • Şu hayatta en sevdigim şeylerden biridir kar yagmasi belkide çocuklugumu özluyorumdur.İkisinide özlüyorum gerçi,İstanbuldan nefret ediyorum kalabalık,trafik,üstünede adam gibi mevsim yaşanmıyor.İyice tiksindim vallahi imkanım olsa anadoluya gitsem keşke garibana düşman istanbul

  • 21 öğle saatleri -6 girişi söz konusu bir salınım var ancak lehimize düzelmesi gerekiyor henüz yetersiz. 240. saatte lehimize döndü. Tabi bu salınım birinci parça asıl takibimizde olan değil.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

    Einmal editiert, zuletzt von berkay_tuku ()

  • bu sefer olacak sanki 😂😂

    Merhaba ben Onurcan Aydın 27 yaşındayım fiziksel engelliyim açık lise mezunuyum yılardır hava forumda model takibi yapıyorum.

  • Ecm gayet iyi bence. Devamında -12 ve daha alt bir değeri ülkemizde görecektik büyük ihtimal. Ama potansiyeli daha yüksek semih hocanın dediği gibi -16 ları alabiliriz