Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Benim anlamadığım nokta şu. Kulüpler Birliği ödeme alamadık diyor. Digiturk bein biz ödemeleri biz ülkelerin federasyonlarına yaparız. Türkiye futbol federasyonuna ödemeler yapılmıştır. Borcumuz olan hafta yoktur dedi. Şimdi bu TFF niye ödemeleri yapmıyor kulüplere? Niye kulüpler bein tarafından alacaklarını düşünüyorlar? Bunun yangını ne zaman yapılacak bakalım. Nihat Özdemir paraları ne yapmış merak ettim. Böyle bir kopukluk mümkün mü ya acayip.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bu arada fatih terim küfür de etmemiş maçta olan gazeteciler de yazdı. Sen nasıl hakemsin, futbolu bilmiyorsun vs demiş. Sergen Yalçın nasıl ceza almadıysa terim'de maksimum 1-2 maç ceza alır. Fazlasını verirse sıkıntı çıkar. Zaten TFF paraları aldığı halde kulüplere ödeme yapmamış.

    Baştan sona okudum. Tam bir ÖSYM paragraf sorusu gibi. Yukarı da ki metinde anlam bütünlüğü bakımından düşüncenin akışını bozan cümle hangisidir?

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Baştan sona okudum. Tam bir ÖSYM paragraf sorusu gibi. Yukarı da ki metinde anlam bütünlüğü bakımından düşüncenin akışını bozan cümle hangisidir?

    Baştan sona sıkıntılı. Rastgele yazmışım kusura bakmayın. Bağladığım nokta TFF kulüplere ödeme borcunda iken Terim'e gidip 6-7 maç ceza veremez. Sergen Yalçın'a ceza vermediler sadece para cezası verildi. Terim'de maksimum 2 maç ceza alır gibi düşünüyorum. Küfür etmemiş hakeme.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Baştan sona sıkıntılı. Rastgele yazmışım kusura bakmayın. Bağladığım nokta TFF kulüplere ödeme borcunda iken Terim'e gidip 6-7 maç ceza veremez. Sergen Yalçın'a ceza vermediler sadece para cezası verildi. Terim'de maksimum 2 maç ceza alır gibi düşünüyorum. Küfür etmemiş hakeme.

    Küfür olayından girmişsin fatih Terim ve sergen olayına bağlaman ceza olayını anlatman mantıklı en sonda tff paraları vermemiş demişsin ya. Ne alaka dedim kendi kendime :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • sura16 yarın ki fenerbahçe maçından sonra yazacaklarını çok merak ediyorum :)

    Fenerbahçe maçları hakkında artık yazmıyorum ben kararım var. Sadece şunu söyleyeyim sumudica ve antep çok gereksiz havaya girmiş. Fenerbahçe'yi lig sonuncusu anadolu takımı gibi görüyorlar. Fenerbahçe'de çok eksik var ama bir reaksiyon gösterip bu maçı alacağını düşünüyorum. En azından kaybetmemesini bekliyorum. Genelde şaşmıyor ne zaman böyle gereksiz bir havaya girse takım o hafta yüzde 90 kaybediyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Fenerbahçe maçları hakkında artık yazmıyorum ben kararım var. Sadece şunu söyleyeyim sumudica ve antep çok gereksiz havaya girmiş. Fenerbahçe'yi lig sonuncusu anadolu takımı görüyorlar. Fenerbahçe'de çok eksik var ama bir reaksiyon gösterip bu maçı alacağını düşünüyorum. En azından kaybetmemesini bekliyorum. Genelde şaşmıyor ne zaman böyle gereksiz bir havaya girse takım o hafta yüzde 90 kaybediyor.

    Nasıl ya gerçekten alacağını düşünüyormusun ben tersine yazarsın diye düşünmüştüm helal hocam.

  • —Digitürk:


    •Bugüne kadar oynanan maçlara ilişkin naklen yayın lisans bedelini TFF'ye tam olarak ödemiştir


    —Türkiye Futbol Federasyonu:


    •Digiturk ana sözleşme hükümlerine göre yapması gereken ödemelerin tamamını ifa etmemiştir.


    •Yapılan açıklama gerçeği yansıtmamaktadır.

  • Fatih Terim gene kötü takım var gene kendini attırmak zorunda kalıyor takımı motive etmek için orta saha yok takımda tek taylan olmaz emre kılınç emre akbaba oğulcan at çöpe gitsin devre arasında takıma 2 orta saha 2 kanat lazım