Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ali Koç, ben dahil tüm Fenerbahçelilerin efsanevi başkan adayı.. Geldiği günden beri takımını yönetemeyen, yaptığı her açıklamada eski vari tarzı kendine şiar edinmiş Fenerbahçe tarihinin en kötü başkanlarından biri olma yolunda ilerleyen Ali Koç.. Başarısızlıklarını karşı takımın başkan ve teknik direktörüne mal eden, transfer çalımlarıyla taraftarın gözünü hoş tutmaya çalışan, ama maalesef Fenerbahçe futbol takımının şuanda 2 senede yaptığı onlarca başarız transferin 1 numaralı yetkilisi.. Geçen sene neredeyse küme düşmeye bu sene ise orta sıralara oynamış bir Fenerbahçe..


    Ali Koç şimdide ligden çekiliriz tehdidini savurmuş. Sayın başkanım protokol tribününden aşağıya adam dövmeye inmeye benzemez bunlar. Siz o fırsatı 3 temmuzda kaçırdınız, çekseydiniz o zaman çekecektiniz..Yine üzerinizdeki başarısız etiketini şova çevirip taraftarı arkanıza alarak kurtarmaya çalışıyorsunuz. Yanlış anlaşılmasın limit değerleri de biraz garip olmuş bu ayrı bir tartışma konusudur.


    Atatürkçü diye bir başkanın başarısızlığı örtülüyorsa, eyvah eyvah. Kulüp başkanı olmakla kulübü yönetmekle Atatürkçülüğün ne alakası var? İşini iyi yapsın ister solcu ister sağcı ister sanatçı ister asker ister sıradan vatandaş isterse holding sahibi, ister ateist ister müslüman ister yahudi olsun hiç farketmez.


    Fenerbahçe Aziz Yıldırımdan sonra bir enkazdı şimdi batık oldu. Sayın başkan buyursun çeksin takımı ligden, zaten seyredecek bir takım bırakmadınız insanlarda heves kalmadı. Kılpayı kaybedilen 2 şampiyonluk, üstüne 3 temmuz süreci, takımın iskeletinin tamamen dağılması, uefadan gelen 2 ceza, takım üstlere oynarken otobüsünün kurşunlanması ve ne hikmetse bu kişinin bulunamaması, tribüne seyircinin küstürülmesi vs gibi bir çok sebeple benim gibi orta yaşa yakın koyu Fenerbahçelilerin hevesi kalmadı, üstelik bunlar daha iyi günlerimiz bile olabilir.. Fener ol kampanyasında bile bu taraftar gönlünden kopanı verdi ama sonuç ortada..


    Fenerbahçe futbol takımını baştan aşağıya yenilenerek iyi yönetebilecek insanların eline bırakılmalıdır. Ve bu kişi Ali Koç değildir. Bir Fenerbahçeli olarakta ne arkasında dururum ne yanında, en kısa zamanda pılını pırtını toplayıp bırakması en büyük dileğimdir.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

    Einmal editiert, zuletzt von Narsil ()

  • Hay ağzına sağlık. Aziz Yıldırım'dan bıkma sebebimiz de buydu, her başarısızlığı dış güçlere yıkarak taraftarı arkasında birleştirmeye çalıştırması. İki yıldır yapılan sayısızca fiyasko transfer, kötü teknik adam seçimleri, bunlara paralel olarak gelen başarısızlıklar ile başımıza gelen her şeyi hakediyoruz maalesef.

  • Şunu da yazayım buraya


    Hiç kimse futbolu bahane edip sokakları karıştırmayı aklından geçirmesin. Köz tutan damgalı eşeğe döner...

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • O kadar boş bir mevzu ki bu, fazla nefes tüketmeye gerek yok. Ali koç ve ekibi , beklentilerin çok altında kaldı. Harcama limiti konusu tam bir paradoks. Diyelimki fb nin limiti 500 milyon olsun. Bu durumu asgari ücretli birine 500 bin limitli kredi kartı vermek gibi düşünelim. Ne olacağı belli değil mi? Zaten içinden çıkılmaz durumdaki işi ,batışa götürecek.


    Çözüm harcama limitinin arttırılması değil. Ekonomide kural her zaman aynıdır. Eğer işler yolunda gitmiyorsa tasarruf yapılır.


    Fenerbahçe ve diğer kulüplerin en az beş yıllık tasarruf tedbirlerine ihtiyaçları var. Fazla paraya değil.

    Einmal editiert, zuletzt von karasah ()

  • zamanında sahada hakemi döven sahayı birbiritne katan takımın taraftarımı söylüyor bunu ^^

    Ya Aykut kardeşim koskoca olimpiyat stadı tribünleri sahaya indi bjk gs maçında. Sanki sütten çıkmış ak kaşıksınız yani :) şimdi saha olayları ile sokak olaylarının farkını bildiğini düşünüyorum. Saha olayları her stad da yaşanır ve yaşandığı yerde kalır. Lakin sokak olayları çok farklıdır. Bunu bildiğini düşünüyorum.

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Ya Aykut kardeşim koskoca olimpiyat stadı tribünleri sahaya indi bjk gs maçında. Sanki sütten çıkmış ak kaşıksınız yani :) şimdi saha olayları ile sokak olaylarının farkını bildiğini düşünüyorum. Saha olayları her stad da yaşanır ve yaşandığı yerde kalır. Lakin sokak olayları çok farklıdır. Bunu bildiğini düşünüyorum.

    valla hocam o olayların gezi parkı olayı oldugu açıktı :) bence farklı değil aynı şey futbolun terörüne giriyor her ikiside..

  • Olayları gayet güzel acıklamis en baştan sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim

    Hocam bilmediğim için soruyorum:


    FB aynı anlaşmayı özel bankalarla yapacak. Borçların ödenemeyeceğine bu kadar eminsek özel bankaya borçlanmak ile devlet bankasına borçlanmak arasındaki fark nedir? İkiside ticarethane ve kredi ödenmezse haciz gönderilir.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Hocam bilmediğim için soruyorum:


    FB aynı anlaşmayı özel bankalarla yapacak. Borçların ödenemeyeceğine bu kadar eminsek özel bankaya borçlanmak ile devlet bankasına borçlanmak arasındaki fark nedir? İkiside ticarethane ve kredi ödenmezse haciz gönderilir.

    Hocam tam ben de bilmiyorum ama devlet bankası olursa 2 yil sonra odenecek özel banka olursa 10 yıl sanirım

  • Futbol başlığına hemen hemen hiç yazmam. Ama bu sefer dayanamadım.


    Arda denen ADAM'ın Galatasaray'a olan tranferinde başta Fatih Terim olmak üzere payı olanların hepsinin Allah .... sını versin.


    Hamile eşi evdeyken başkasının eşine sarkıntılık yapmak gibi bir sürü ahlaksızlığı olan bir adamı niye alırsınız bu takıma? Hem de Cengiz başkanı üzerek yaparsınız bunu?

    BORN IN WINTER