Elazığ şehir kameralarından kar yağışını izliyorum süper ya 😬
lütfen istanbul konusu burası, konu dışına çıkmayalım elazığ konusu için o bölgenin konusuna gidiniz
Elazığ şehir kameralarından kar yağışını izliyorum süper ya 😬
lütfen istanbul konusu burası, konu dışına çıkmayalım elazığ konusu için o bölgenin konusuna gidiniz
Biliyorum İstanbul konusu olduğunu.
Artık işlerim yoğunlaşmaya başlıyor. Özellikle Nisan - Ekim arası çok yoğunum. Foruma fazla katılamayabilirim. Bilginize...
hocam siz yapacaklarınızı yaptınız bu bizlere yeter gerekirse 1 hafta uykusuz kaldınız bize yardım etmek için bu bize yeter.
Hocam bu arada twitter üzerindendemi aktif olmayacaksınız?
Bayrampasa da graupel var. Kuvvetlendi.
hocam siz yapacaklarınızı yaptınız bu bizlere yeter gerekirse 1 hafta uykusuz kaldınız bize yardım etmek için bu bize yeter.
Hocam bu arada twitter üzerindendemi aktif olmayacaksınız?
Ara sıra bir kaç twit atarım.
Yavaştan kış bitiyor. Seneye 55 cmlik bir sistem almak Dileğiyle. Bu kışın efsanesi 23 24 şubattır. Bu kışın konumum adına değerlendirmesini yapacak olursam 12 Aralık / 19 Aralık ta güzel bir sistem vardı 1 günlük/ 5-8 Ocak hep kar yağmıştı ama örtü olmamıştı / 16 Ocak hafif kar yağışı / Ve bu senenin efsanesi 23-24 Şubat
Fatihte graupel geçişi var. Yağıyor ama tutmuyor doğal olarak. Yedim bir kaç topçuk. Tadı güzeldi. Buram buram balkanlar tadı aldım.
Kış yine abd ye uğramış utanmasa florida ya kar yağacak 20 derece enleme kadar inmiş soğuklar, burda kış biter, inşallah dahada yağmaz, soğuk yapmaz , doğaya zarar verir seneye devam ederiz
Geçen seneye göre bu kış oldukça tatmin ediciydi konumuma göre,seneye kışı bekliyoruz bakalım.
Herkes kışı istanbul adına çok erken bitirmiş hatırlatayım Nisan 15'e kadar kış şartlarını zaman zaman yaşayacağız. Özellikle sıkıntılı geçen kayıp bir aylık sürenin kısmı bir telafisi olacak aksiyon anlamında bekleyin ne demek istediğimi modeller yakında sizlere anlatacak!
Herkes kışı istanbul adına çok erken bitirmiş hatırlatayım Nisan 15'e kadar kış şartlarını zaman zaman yaşayacağız. Özellikle sıkıntılı geçen kayıp bir aylık sürenin kısmı bir telafisi olacak aksiyon anlamında bekleyin ne demek istediğimi modeller yakında sizlere anlatacak!
gfs hataliymis umarim diger modeller gosterir hos onlara da guvenim yok ama bu kis bi garip oldu gercekten daha erken degilmi biranda kepenkler kapandi
Hocam sizi umutlu görmek çok güzel 😊
Konumum için gün sonu kar değerlendirmesi:
Martın başı ortası sonu hep kar favorim sonundaki
Sevdik İstabulu
Son kalıntılar