Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 9, 2019 at 3:30 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Enlem ve özel konum olarak açıklasak, şanssızlık olarak açıklamasak hocam. Bizim kentimiz yağmurları ile ünlü. Birçok Karadeniz ilinden daha çok yağış alır. Biz hakkımız olanı alalım, kar bizim çileğimiz olsun.
Haklısın konumun çok etkisi var malesef. Yağmura da razıyız bu sene yeter ki bu kurak süreç bitsin artık. Bugün hava yaz mevsimini aratmıyor.
-
😂😂 bağımlılık yapar tabi oturmaya gelipte 1 hafta yatıya kalan misafir gibi mübarek
-
İnş boş gecmez
İnşallah kardeşim
-
Kar haritasında her yere kar var Hatay yine boş
nedir bu şanssızlığımız.
Dün yağışa boğuyordu hocam o haritaya çok itibar etmeyin. Değişecektir, hatta 6 saatte bir değişiyorm.
-
15-18 Ocak arası soğuklar gücünü biraz daha arttırsa çok güzel olacak.
Önümüzde 1 hafta var.
-
Soğuklar bir tık daha şiddetli gelir inşallah
-
😂😂 bağımlılık yapar tabi oturmaya gelipte 1 hafta yatıya kalan misafir gibi mübarek
Dimi aynen öyle. Çok uzun sürmüş. Ardı ardına tepki AB'ları patlamış Doğu Akdeniz'de. Bu sistemi çok net hatırlıyorum, kar yağışının biri gidip biri geliyordu. Tüm siklonları canlı canlı yaşamıştık.
Bir daha böylesi gelir mi acaba ya...
-
Çarşambadan ihtibaren bölgenin batısından başlayarak sistemler giriyor inşallah. Bölgenin doğusunda ise kar var
-
Dün yağışa boğuyordu hocam o haritaya çok itibar etmeyin. Değişecektir, hatta 6 saatte bir değişiyorm.
Umarım öyle olur, güncellemeleri merakla bekliyoruz. Lehimize güzel değişmeler olması dileğiyle.
-
Dimi aynen öyle. Çok uzun sürmüş. Ardı ardına tepki AB'ları patlamış Doğu Akdeniz'de. Bu sistemi çok net hatırlıyorum, kar yağışının biri gidip biri geliyordu. Tüm siklonları canlı canlı yaşamıştık.
Bir daha böylesi gelir mi acaba ya...
İnşallah gelir ya. Atmosfer bu ne olacağı belli olmaz
-
İnşallah gelir ya. Atmosfer bu ne olacağı belli olmaz
Tüm sinerjimizle takibe devam o halde.
-
Selamlar herkese. Hareketlilik başlamış ne güzel 👌👌
-
-
buzmavisi Hocam sistem gelse de gelmese de en derin saygımla sizi tebrik ediyorum. Modellerin görmediğini inatla gösterdiniz daha ne yapabilirsiniz ki..
-
Hoşgeldin kar kokusu mu aldın?
-
buzmavisi hocam özlemişim hava durumu tahminlerinde kar görmeyi şuanda görünüyor ama hiç inananasım gelmiyor 😃 çünkü yarın değişecek sürekli öyle oluyor sizce özlediğimiz kar yağışı 15 ocakta gelecek mi? Tahmininiz nedir? İnşallah bol bol yağış alırız çok ihtiyacımız var ülke olarak
-
buzmavisi hocam özlemişim hava durumu tahminlerinde kar görmeyi şuanda görünüyor ama hiç inananasım gelmiyor 😃 çünkü yarın değişecek sürekli öyle oluyor sizce özlediğimiz kar yağışı 15 ocakta gelecek mi? Tahmininiz nedir? İnşallah bol bol yağış alırız çok ihtiyacımız var ülke olarak
-
Güncelleleme çok ilginçti. Küçücük bir ab bile azoru yıkabildi. Ben o ab nin azoru bu kadar etkileyeceğini sanmam. İlk sistem bir kaç saat kar görürüz sonra o soğuk dönüp tekrar vuracak. Bence bunun ihtimali %65 . 17 akşamından itibaren kar çok etkili gelebilir. Soğuk devam edeceğinden ikinci sistemin tüm yağışları kar olarak düşer. Ben buna inanıyorum.
-
Yeni konumuzdan devam arkadaşlar.
-