depremi hisseden arkadaslara gecmis olsun.
Teşekkür ediyorum sağolun. Çok agresif bir depremdi. Yaklaşık 10 saniye sürdü ama baya hızlı salladı. Şimdilik olumsuz haber yok. Millet kendini sokaklara atmış. Rabbim daha büyüğünden korusun.
depremi hisseden arkadaslara gecmis olsun.
Teşekkür ediyorum sağolun. Çok agresif bir depremdi. Yaklaşık 10 saniye sürdü ama baya hızlı salladı. Şimdilik olumsuz haber yok. Millet kendini sokaklara atmış. Rabbim daha büyüğünden korusun.
amin. cok gecmis olsun. insallah üzücü bir haberle karsilasmayiz
Geçmiş Olsun Arkadaşlar Can ve Mal kaybı olmaması dileğiyle
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 5.2'lik deprem orta şiddette olsa bile bölge için ciddi bir deprem sayılır. Kurtalan depremin seyrek olduğu bir yer. Uzun zamandır sakin bir yöre olarak kalsa bile güneyinden tekil bir fay kırığı var, birikmiş olan enerjiydi. Daha fazla birikmeden bu seviyede kırılması bence daha iyi oldu.
Siirtli kardeşlerime geçmis olsun.
Diagram 20'den sonra ısrarlı bir şekilde soğuk bir dalga olacağına işaret ediyor.
Sabrın sonu selamettir
Sabrın sonu selamettir
Hocam şöyle akşam güncellemelerini de görüp bir kısa ve uzun vadeli tahmin ne zaman yapabilirsiniz?
Bu sene kış yok mu bize? 1200 metredeyim geceler bile eksiye inmiyor burası için hiç normal değil maalesef
Bu sene kış yok mu bize? 1200 metredeyim geceler bile eksiye inmiyor burası için hiç normal değil maalesef
Yok yok. Var tabii ki. Allahın izniyle. Her şey sırayla.
Sabırsızlanıyoruz ondan oluyor galiba 😄,ama yinede dediğim gibi geceler en azından ekside gitmeli Arapgir gibi 1200 metre rakımlı bir ilçede
Sabırsızlanıyoruz ondan oluyor galiba 😄,ama yinede dediğim gibi geceler en azından ekside gitmeli Arapgir gibi 1200 metre rakımlı bir ilçede
Şimdiden çok uzak tarihler ama son birkaç gündür verilerde görülenlere göre ilk kar tarihi Güneydoğu için 18-19 Aralık ya da 23-24-25 Aralık tarihi olabilir. Şu an için %50 ihtimal.
Şimdiden çok uzak tarihler ama son birkaç gündür verilerde görülenlere göre ilk kar tarihi Güneydoğu için 18-19 Aralık ya da 23-24-25 Aralık tarihi olabilir. Şu an için %50 ihtimal.
Hatay Maraş için o tarihlerde sürpriz ihtimali var mı? Bugünkü güncellemede - 4ler girmişti çünkü. Yağış eksiği vardı sadece.
Hatay Maraş için o tarihlerde sürpriz ihtimali var mı? Bugünkü güncellemede - 4ler girmişti çünkü. Yağış eksiği vardı sadece.
Hatay sıcaklık yetmeyebilir ama Maraş beklentimiz gerçekleşirse kar alır
Hatay sıcaklık yetmeyebilir ama Maraş beklentimiz gerçekleşirse kar alır
Anladım. Peki Hatay için ihtimal var hala. Değil mi?
Gfs güzel şeyler denemiş.
Anladım. Peki Hatay için ihtimal var hala. Değil mi?
Soğuğun biraz daha kuvvetlenmesi lazım
Diagram 20'si sonrası ısrarını sürdürüyor.
winter is coming... bu kuraklığın acısı bölgemiz adına 900m ve üstünde devasa kar birikimleri ile çıkacak bu kış. İnanıyorum.