anlık diyarbakır vs anlık batman

Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 9, 2019 at 3:30 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kütleler yoğun şekilde ard arda Adıyamanı vurmaya devam ediyor.
-
kütle gene barajdan beslendi mora döndü batmanı vurdu geçti ne dolu yağdı aww
-
Erzurum tortum kameralarını seyredin yogun kar yağışi basladi.
-
Adıyaman ve Batman güçlü kütleleri ard arda almaya devam ediyor
-
Batman'da barajın etkisi bir hayli fazla olmuş gibi..
-
15 yıldır batmandayım yemin ederiö bu sene ki yağmurlar kadar ben yağmur görmedim bu nasıl bir hiddetle yağıyor ben anlamadım
-
15 yıldır batmandayım yemin ederiö bu sene ki yağmurlar kadar ben yağmur görmedim bu nasıl bir hiddetle yağıyor ben anlamadım
Baraj kuş uçuşu merkeze kaç km var?
-
Baraj kuş uçuşu merkeze kaç km var?
Kuş uçuşu merkezden baraj gölüne 11km var değişiyor mesafe.mesela hava açıkken baraj gölünün batı kısmı balkondan görünüyor yakın..ama kütlenin geliş yönüne göre 15 km ve arada raman dağı var
-
Adıyaman sürprizlerin şehri tam hız devam.
-
tam bitti sanırım derken güneyden yeni bi şey daha geliyor bir barajdan diğer baraja gidiyor bulutlar
-
radarda mazidagina uzanan kol peki?
-
Kuş uçuşu merkezden baraj gölüne 11km var değişiyor mesafe.mesela hava açıkken baraj gölünün batı kısmı balkondan görünüyor yakın..ama kütlenin geliş yönüne göre 15 km ve arada raman dağı var
Şu koşullarda yağışı ve tabiki nemlilik durumunu bir hayli etkileme kapasitesi var gerçekten, zaten sonuçları şimdiden görülüyor..
-
birden bire böyle soğuk hava ve rüzgar sıcak havadan geçiş ters bir tepki oluşturur mu ?
-
Adıyaman an itibariyle 27 kg yağış alıyor mgm yine yanlış hesaplıyor bence bu yağışla 40 buldu.
-
O barajın nemli havası Raman dağına çarpıp güçleniyor muhtemelen dağ Batman'ın yakınında Btaman'da onun meyvesini yiyor.Batman 32 kg olmuş.Kütle 1 tık güneybatılı gelse 50 yazardı.
-
O barajın nemli havası Raman dağına çarpıp güçleniyor muhtemelen dağ Batman'ın yakınında Btaman'da onun meyvesini yiyor.Batman 32 kg olmuş.Kütle 1 tık güneybatılı gelse 50 yazardı.
Hocam sabahta bir kütle vurdu onu hesaplamadı mgm.bugün rahat 50 olduk
-
Bugün Urfada; özellikle Bozova-Karaköprü-Hilvan arasında fıstık tarımının yoğun olduğu geniş bir alanda dolu yer yer afet boyutuna ulaşmış;
-
Bugünden geriye kalanlar ALLAH beterinden korusun
-
64 gündür askerde olduğum için foruma giremiyordum. Telefonum yoktu bugün anca halledebildim. Forumu, özellikle de bu sayfayı gerçekten çok özlemişim. Hepinize Kars'tan selamlar
-