Ve Antakya merkezde hafif toz gibi başladı. Kışla Valilik bölgesinden bildiriyorum

Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
-
Samet -
January 9, 2019 at 3:30 AM -
Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Evet Hakem Sahaya Geldi.Penaltı Tespit Etti.Kalede Nem Var.Bakalım Gol Bu Sefer Gelecek Mi?Hataylılar Ayakta
-
Hayirli olsun Hatay
İnsallah hayirlisiyla 10 cm'i devirirsiniz.
-
Hatay nem cok düşük zannetmiyorum yağacağından 🤔
-
Hatay Radarindan Maks Bak Nebil.Daha Yeni Giriş Yapmış Yagış.Demin Bende Öyle Gördüm
Hatay radarından bakınca merkez üzerindeki kütleler görünmüyor. Gaziantep radarından bakınca bulut var gözüküyor. Radarı hep maks olarak takip ediyorum zaten
-
belen tarafında da varmış
-
Hakem Penaltı Düdüğü İçin Antakyadan Haber Bekliyor.Topun Başında Penaltıcı Diagne Var
-
Arkadaslar galiba nem-yagis iliskisini belirtecek en onemli faktor yer seviyesi nem'i (2mt) degil, bulut seviyesi ile yeryuzunden 200 mt yukarisi arasindaki nem degeridir.
2m (yeryuzu, yani meteoroloji istasyonlarinin bulundugu yer) 2mdeki nem degeri sadece yagisin boyutunu (siddetini degil) belirler. Ornegin nem yuksekse (%75+) kar lapa lapa yagar ama dusukse, su an Hatay'da gordugumuz gibi ince yani toz seklinde yagar.
-
Hatay radarından bakınca merkez üzerindeki kütleler görünmüyor. Gaziantep radarından bakınca bulut var gözüküyor. Radarı hep maks olarak takip ediyorum zaten
Yarın Batmanda ne zaman başlar etkili olurmu
-
Hatay nem cok düşük zannetmiyorum yağacağından 🤔
e yağıyor
-
Arkadaslar galiba nem-yagis iliskisini belirtecek en onemli faktor yer seviyesi nem'i (2mt) degil, bulut seviyesi ile yeryuzunden 200 mt yukarisi arasindaki nem degeridir.
2m (yeryuzu, yani meteoroloji istasyonlarinin bulundugu yer) 2mdeki nem degeri sadece yagisin boyutunu (siddetini degil) belirler. Ornegin nem yuksekse (%75+) kar lapa lapa yagar ama dusukse, su an Hatay'da gordugumuz gibi ince yani toz seklinde yagar.
-
Merhaba arkadaşlar
Harbiye tarafında durum ne. Merkez de anlık bir geçiş oldu durdu.
-
Ah be şu soğukla sağlam bir yağışı yakalasak efsane olurdu
-
Samandağ Antakya arası iyi yağıyor
-
Dağlar kapanmaya başladıkça hızlanıyor
-
Samandağ Antakya arası iyi yağıyor
Öylesi ılıman bir yerde yağarken merkezde yağmamasının açıklaması olmalı.
-
Adana Tarafından Hataya Bir Kütle Giriyor
-
Öylesi ılıman bir yerde yağarken merkezde yağmamasının açıklaması olmalı.
Yağıyor. Hafif te olsa. Yeter hoca ya
-
Çok hızlandı
-
Yarın Batmanda ne zaman başlar etkili olurmu
Sıcaklık kar değerlerinde olacak. Yarın akşamdan perşembe akşamına kadarki zaman diliminde kar yağışı ihtimali var. Yağış orta kuvvette gözüküyor. Radarı takip edecez artık güzel kütle yakalarsanız sıcaklık uygun olacağı için örtü oluşabilir. Sadece modellere bağlı kalmamak lazım tabi. Beklenenden fazla veya daha az yağış olabilir. Bunu yaşayıp göreceğiz inşaallah.
-