Hocam yüzeysel olarak 15-16 sistemi samsun merkeze kar yapacakmı azda olsa örtü olurmu
Şu anki görüntüde evet
Hocam yüzeysel olarak 15-16 sistemi samsun merkeze kar yapacakmı azda olsa örtü olurmu
Şu anki görüntüde evet
insallah daha da kuvvetlenir
hocam istanbul kadıköy bu gelecek 15-16sındaki sistemden etkilenir mi sizce
İyi akşamlar hocam Hatay(Antakya) geneli için 16 17 arası yağışın kar olma olasılığı var mı
hocam istanbul kadıköy bu gelecek 15-16sındaki sistemden etkilenir mi sizce
Kadıköy deki şamandıra bile kar tutar
İyi akşamlar hocam Hatay(Antakya) geneli için 16 17 arası yağışın kar olma olasılığı var mı
Inceleyemedim detaylara bakmak lazım haftasonu hatırlatın lütfen
Hocam eski yazılarınıza baktım da sorulmamış sanırım Ankara'nın durumu nedir bu sistemde şanslı iller arasına girebilecek miyiz?
wildLeo hocam
Bu sistem 3 gün önce yaşadığımız sistem den daha iyi kar bırakma potansiyeli varmı
İstanbul için
wildleo1907 Hocam iyi akşamlar, 16-17 sisteminde Eskişehir için ne kadar kar yağışı bekliyorsunuz ? Önceden yazdıysanız görmedim kusura bakmayın.
balikesir gonen kar alacak mi
İstanbul Anadolu olarak inşallah yine örtü olacak şekilde duruyor bakalım
wildleo1907 hocam ankara 15 16 sisteminde ne olur acaba
Arkadaşlar bölge bölge açıklama yapacağım konu açtığımda sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım.
wildleo1907 hocam siz beklenen efsanevi sistemi aysonu mu bekliyorsunuz yoksa subat ayında mı ?
wildleo1907 hocam siz beklenen efsanevi sistemi aysonu mu bekliyorsunuz yoksa subat ayında mı ?
Benim şu an halen kilitli olarak tuttuğum konum ile ilgili beklediğim sistem ay sonuna doğru.