Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Biraz önce inanılmaz bir dek vurdu bu yılın en görsel yağışını izledim. Rüzgara bakılırsa ikincisi de yolda. El gibi lapa lapa yağmasını özlemişim.

  • ben dediydimciler sitede türemeye başlamış yine hiç şaşırmadım kara gömülsek bile bu şahıslar yine bendediydim diyecek yazın selde olsa zihniyet yine aynı zihniyet dua edin şanslısınız busene 😊

  • Aslında konum ve bölgemiz süper sadece sahillerde tatmin edici kar için bir çok etkenin tam oturmasi gerekiyor, oturunca da neler olduğu malumumuz..tek sıkıntı şu coğrafi yapı ile 500 km daha kuzeye yakın olsaydık, üstten sağdan soldan Allah ne verdiyse bizi etkiler geçer metrelik kar hesapları yapardık..yağış zaten olurdu ,sıcaklık ise sıkıntısı yok denecek kadar azalırdı...

  • evet bir şubat ayının daha sonuna geldik arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle artık kış mevsiminin sonuna yaklaşıyoruz kısaca özetlemek gerekirse geçen yıl olduğu gibi buyılda pek beklediğimiz gibi geçmedi enazından iç kesimler geçen yıla oranla daha iyiydi 2020 kışı nasıl olur onun için konuşmak henüz erken şurda sadece bir mart ayı kaldı onunda neolacağı azçok belli kıyılar enkötü kky içkesimler bol karlı geçecek sıcaklıklardada öyle pekbir artışyok bahar havasınada pek aldanmayın derim yinede mart ayıbu neyapacağı belli olmaz bibakmışız yenibir 87 martı yaşamışız neden olmasın dilemek bizden taktir Allah'tan 😊😊😊😊

  • Konunun geçmişinden haberiniz var mı yok?Olayın nereden geldiğinden haberiniz var mı yok.Sizin işiniz olayı öğrenmek değil ki amaç başka.Rica ediyorum bu diktatör sitede fazla kalmayın.

    Sevgili Samet_113 konunun geçmişinde yüzde bir milyon haklı olabilirsin,konunun ne olduğunu hiç bilmiyorum beni de hiç mi hiç ilgilendirmiyor.

    Bir site oluşturmuşsunuz emeğiniz var gayretiniz var korumak istiyorsun buna saygı duyuyorum ama senin çok dikte bir tarzın var ne olursan ol bu tarz doğru değil.

    Bana cevap vermişsin sağ olasın var olasın Allah seni başımızdan eksik etmesin.

    Şimdi sana bir şey hatırlatayım da bir cevap ver bakalım sevgili yönetici,

    Geçenlerde sana 5 kere mesaj attım konuyu açıklayarak tlf numu yazdım adımı soyadımı yazdım okudun döndün mü bana mesajıma 5 kere yazmama rağmen cevap verme çıkarına dokunulan bir konu da yazılınca atmaca ol şahin gibi dal hemen.

    divane diye Yalovalı bir arkadaş bu HUNTER nickli kişi daha önce başka bir nickle benim ölmüş anama küfretti diye bir yazı yazdı iyi oku ÖLMÜŞ ANAMA küfretti dedi ne yaptınız cevap hakkım doğmasına rağmen ben daha yazılanları okumadan engellediniz beni.AHMET USTAOĞLU KASVA hocayı aradım durumu ona anlattım sağ olsun yöneticilerle görüşüp yanlışı düzeltti(sana 5 kere mesaj atmıştım bu konu hakkında dönmedin)

    öyle konuşmuşsun ki 7/24 bur da olanlar falan diye ne yaptık hatamı yaptık sizi takip ederek hadi biz hata yaptık sen ne yaptın dünyaları mı bağışladın bize

    Neyse fazla uzatmaya da gerek yok nasıl olsa cevap vereceksin yazdıklarıma egon yüksek durmayacağını tahmin ediyorum (tahmin diyorum dikkat et beni suçlama sonra tutturamaz sam)ama yazma istersen bur dan tlf num AHMET HOCA da var ondan alabilirsin arayabilirsin(Haldun hocanın tlf nunu verirmisin dersen verir)

    sağlıcakla kal Allah a emanet ol.

  • Çözüm önerimi size belirttim bir sitede dikta rejimi var olduğunu düşünüyorsanız orada kalmazsınız böyle bir planınız var ise orada kalmazsınız ama maşallah ne kadar diktatör diyen varsa ne kadar dikta diyen varsa 7/24 burada. Bu işte çelişki yok mu çok sevgili avcı bey. Ya sizi anlamak sizin zihniyetleri anlamak zor.Bir gram omurga yok.Ağzınıza geleni sayıyorsunuz ama buradasınız.Neden? Ya benim bir şikayetim olacak benim bir sıkıntım olacak bu site bunları bunları yapıyor diyeceğim ee o sitede de kalmaya devam edeceğim.Nerde omurga nerde kişinin iradesi? Bir dakika durmam bir dakika.Başkaları gibide beni atın,beni silin beni elli parçaya bölünde demem.Zaten bu siteye girme iradesi bende o iradeyi kontrol ettikten sonra beni hiç bir güç bu siteye sokamaz. Diğer konuya gelince attığınız tüm mesajlar hala duruyor size göre hiç bir şey yapılmadı ahmet hocayı direk uhrevi bir güçle buldunuz ama öyle değil.Hepsi söylendi sonra da ahmet hoca ile konuştunuz doğru mu doğru. Şimdi siz kendi ön yargılarınızla bu dikta siteden gidebilirsiniz.Rica ediyorum bu dikta siteye gelmeyin o adres satırına bu siteyi yazmayın rica ediyorum biraz dürüst iseniz biraz dik durun sadece.

  • Evet bir kin kusan gereksizden daha kurtulduğumuza göre bir ruh hastasından daha kurtulduğumuza göre yada kurtulmadık mı acaba?Hani paragraf yazmış ya anlıyorsunuz ki yok daha gelmez ama nerde o ADAMLIK. Teşhis doğru tedavi yöntemi de doğru tam yol ileri. Siz ve sizin gibi provakatörler bu siteden gitmedikçe rahat yok bize.Şerefsiz bölge düşmanı ruh hastaları.Birde adamlık sorguluyor senin şerefin namusun adamlığın olsa girmeyeceğim dediğin yere girmezsin.

  • Orhan.Oncul Aynı fix laflar çok duydum çok işittim çok ben gelmeyeceğim diyen adam müsvettesi gördüm tekrar görürsem söylerim.Ayrılma kararı almış almazsan gönlüm kalır şebeke birer birer düşüyor diğer şebeke üyelerini bekliyorum.

  • Arkadaşlar şahsım olarak en çok değer verdiğim bölge orta ve doğu Karadeniz. Ancak sizler beni bölgecilik ile suçluyorsunuz. Buraya bir sistem geldiğinde en çok sevinenlerden biri ben değil miyim? Eskişehir'li olmama rağmen hiçbir Eskişehir'li bana neden bölgecisin demedi. Bir kere bile demedi. Marmara Ege Akdeniz İç Anadolu Doğu ve Güneydoğu'dan bu tarz tepki hiç almadım. Bence siz kötü geçen kıştan dolayı beni suçluyorsunuz. Hüseyin mevzuatına gelince;


    1. Girit'te siklon patlasın diyorum, içerik raporlayarak beni şikayet ediyor.

    2. 18 Şubat diyorum içerik raporlayarak beni şikayet ediyor.


    Bir zaman sonra raporlanan içerik sayısı 10'u geçti ve ben de kabul ediyorum ki vermemem gereken bir tepki verdim.


    Zaten bu konuda ihtar aldım. Zannetmeyin ki görmezden geldim.


    Sadece bu bölgeden bölgecilik suçlaması almak bana çok tuhaf geldi. Yine de birkaç kişi için ben bu bölgeye antipati ile bakmayacağım. Her tezgahta çürük meyve vardır.

  • Hocam bir Orta ve Doğu Karadenizli vatandaş olarak sizi çok seviyorum. Ülkenin 81 iline 7 bölgesine aynı samimiyetle yaklaştığınızı çok iyi biliyorum. Sizi bölgeci diye eleştirenler önce bir kendilerine baksınlar. Ben Tokatlıyım. 16 Ocakta harika bir sistem aldık Tokat olarak. 30 cm kar yağdı. Ben o mutluluk o heyecanla Istanbul u düşünemezdim. Bir sonraki sistem de umarım Istanbul yararlanır diye temenni ederdim. Yani sizin de yaşadığınız şehirle birlikte heyecanlanmaniz çok doğal. Ben artık büyük sistemlerin geleceğini düşünmüyorum fakat 2020 yılında az da olsa yine heyecanli, karli günler diliyorum. Güle güle 2018-2019 kışı. Sınırda bırakılan soguklar umarım 2020de Türkiyemize gelecek . Be mutlu Türküm diyene

  • Diğer konu beni hiç ilgilendirmiyor o samet beyle diğer arkadaşlar arasında sebebini bilmediğim geçmişten gelen bir konu. Ama hocam sizi zevkle takip eden bir üye olarak daha önce kendinize ait bir konudada belirtiğim gibi kullandığınız bir kelime size burada cevap yazma gereksimini oluşturdu bende bu foruma en çok emek veren insanlardansınız sizin model sayfasında yaşadığım yere gelsin banane diğer yerlerden tarzında yazmış olduğunuz o talihsiz yazınız beni ve bu bölge forumdaşlarını gerçekten çok üzmüştür o türde bir yazıyı kendi açtığınız yada içinde olduğunuz bölge konusunda yazmış olsaydınız burda aldığınız tepkilerin karşısında bende sizinle beraber dururdum aslında özetle siz ve sizin gibi hocaların söylemlerine bir tık daha dikkat etmesi gerekiyor siz tüm forumun takip ettiği ender kişilerdensiniz ve bunu bilerek herkesin takip ettiği model sayfasında ülke geneli hakkında konuşsanız nacizane daha şık olacağı kanısındayım verdiginiz emeklere teşekkür eder saygılar sunarım