Beiträge von hunter

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Konunun geçmişinden haberiniz var mı yok?Olayın nereden geldiğinden haberiniz var mı yok.Sizin işiniz olayı öğrenmek değil ki amaç başka.Rica ediyorum bu diktatör sitede fazla kalmayın.

    Sevgili Samet_113 konunun geçmişinde yüzde bir milyon haklı olabilirsin,konunun ne olduğunu hiç bilmiyorum beni de hiç mi hiç ilgilendirmiyor.

    Bir site oluşturmuşsunuz emeğiniz var gayretiniz var korumak istiyorsun buna saygı duyuyorum ama senin çok dikte bir tarzın var ne olursan ol bu tarz doğru değil.

    Bana cevap vermişsin sağ olasın var olasın Allah seni başımızdan eksik etmesin.

    Şimdi sana bir şey hatırlatayım da bir cevap ver bakalım sevgili yönetici,

    Geçenlerde sana 5 kere mesaj attım konuyu açıklayarak tlf numu yazdım adımı soyadımı yazdım okudun döndün mü bana mesajıma 5 kere yazmama rağmen cevap verme çıkarına dokunulan bir konu da yazılınca atmaca ol şahin gibi dal hemen.

    divane diye Yalovalı bir arkadaş bu HUNTER nickli kişi daha önce başka bir nickle benim ölmüş anama küfretti diye bir yazı yazdı iyi oku ÖLMÜŞ ANAMA küfretti dedi ne yaptınız cevap hakkım doğmasına rağmen ben daha yazılanları okumadan engellediniz beni.AHMET USTAOĞLU KASVA hocayı aradım durumu ona anlattım sağ olsun yöneticilerle görüşüp yanlışı düzeltti(sana 5 kere mesaj atmıştım bu konu hakkında dönmedin)

    öyle konuşmuşsun ki 7/24 bur da olanlar falan diye ne yaptık hatamı yaptık sizi takip ederek hadi biz hata yaptık sen ne yaptın dünyaları mı bağışladın bize

    Neyse fazla uzatmaya da gerek yok nasıl olsa cevap vereceksin yazdıklarıma egon yüksek durmayacağını tahmin ediyorum (tahmin diyorum dikkat et beni suçlama sonra tutturamaz sam)ama yazma istersen bur dan tlf num AHMET HOCA da var ondan alabilirsin arayabilirsin(Haldun hocanın tlf nunu verirmisin dersen verir)

    sağlıcakla kal Allah a emanet ol.

    Bu siteden defalarca atıldı defalarca atıldı.Geri gelmek için yarım yarım yalvardı her türlü şekile girdi ama olmuyor can çıkmayınca huy çıkmıyor.Atalarımız boşuna dememiş isterse 1000 defa özür dilersin hasta yine hasta, deli yine deli.Kışı bitiriyor milletin ne yaptığına karışıyor milletin ümidine karışıyor.Bunun adı şerefsizlik adilik değil de ne?Bu karaktersiz kişiyle konuşan yanından geçen var ise ya kendi isteğiyle bu siteden gider ya da bunu bulursam en ağır şekilde cevabını veririm.Bu sitenin ne kadar işe yaramazı varsa başkasına yanaşıp onlarla vakit geçirmeye başlıyor bizim bazı üyelerde bunları bile bile hala daha onlarla temasta. Tekrar söylüyorum bu ruh hastası yasin kişiliğiyle muhabbeti olan devam ettiren var ise ya kendi isteğiyle bıraksın ya da ben bulursam tespit edersem ondan beter yapacağımı da herkes bilsin.

    Bu nedir anlayamadım nasıl bir tarzdır nasıl bir üslup yahu kusura bakmada Samet_113 beyefendi ne kadar haklı olursan ol tarikat kurmuş lider gibisin işine geldi mi varsın gelmedi mi görmüyorsun,beğendiğin kalıyor beğenmediğini siliyorsun ben şahsım adına seni anlayamadım ve rahatsız oldum şunuda söyleyeyim bu sitede üye olmak çok umrumda mı hiç değil ama insanların fikirlerini beyan ettiği yerde diktatörlük yapmak hoş değil fazla uzatmayacağım kendini toparla biraz sevgiyle kal hoşcakal

    sistem böyle gelse bile yükseklere yarar bıre bor diyen arkadaş biraz sonra efsane semihin konu açmasını bekleyeceğim diye yazacaksın bi dur vaktimizi alma bilen le bilmeyenin farkı olsun be kardeşim.

    Kasımpaşa en iyi iki oyuncusunu verdi,Diagne tamam gs ye gitti de Edouk ne alaka diyeceğiz ama Türkiye de transferler siyasi baskılarla yapılmakta rakamlara alınan verilenlere biraz bu yönden bakın.

    Efsane Semih hocam 240 berbat demek ne anlama geliyor 4 ocak sistem dedikten sonra bunu yazmışsınız diğer konuya (o konuya yazamadığıö için buraya yazdım)

    mart karı ...yağdı diye bir tabir vardır birçoğumuz biliriz,zarar açısından söylenen bir sözdür.atalarımızdan günümüze hala da söylenir.
    gelecek olan gelecekse çok sağlıklı bir durum olmayacağı sanırım buradan anlaşılmakta ama dizayn elimizde olan bir durum değil.
    forumdaki arkadaşlar sürekli tarıma zarar verir diye bir söylem içinde ki haklılar da.
    bir başka zarar konusu daha var oda kuş familyası,şu an birçok kuş türü eşleşti ve yavru dönemine girdi,bir çoğu yumurtladı yada yumurtlamak üzere,sıkıntı onlar içinde büyük.
    bazen aşırı üreme'ler de doğa doğal seleksiyon denen yöntemi kullanır(EKSİLTME)belki öyle bir dönem yaşaması gerekir coğrafyamızın.
    herşey kısmet yaşayıp görmek lazım.