Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Filistin'den destek beklemek çok zor, tarafları malum. Hatta şunu söylemek lazım, Esad'ın safında savaşan Filistinli milisler var, gerisini siz anlayın.

    Filistin tarih boyunca hic bir zaman bizim dostumuz olmadi zaten..ben son yillardaki filistin filistin diye neden o kadar yaygara koparildi bir turlu anlayamadim.hep dusmanimizdi zaten..sirf musluman diye bu kadarda gecmisi unutmamak lazim.neyse.

  • şuan arap dünyasındaki bütün başkan ve yöneticller paraya tapıyor petrolü birilerine peşkeş çekiyor yani kişiler toplumun kaderini satılmış insanlar belirliyor yok araplar hep kötüymüş gibi söylemler olmamalı sonuçta ölen arapmış veya başka milletten değil ölen müslüman kardeşlerimiz

  • Vintersaga


    Sadece şunu söyleyeyim sana destek anlamında;


    Dünyanın en büyük silah tüccarları Filistin'li dir. Şimdi rahmetli oldu ama mesela Adnan Kaşıkçı Filistinli.

    Yani dünya ülkelerine Amerikan, Rus, Çin, Hindistan gibi ülkelerin silahlarını pazarlayan, yerel çatışmaları

    organize eden şahıslar ne yazık ki Filistinli.


    Bunu da küçük bir not olarak eklemek isterim.

  • Filistin tarih boyunca hic bir zaman bizim dostumuz olmadi zaten..ben son yillardaki filistin filistin diye neden o kadar yaygara koparildi bir turlu anlayamadim.hep dusmanimizdi zaten..sirf musluman diye bu kadarda gecmisi unutmamak lazim.neyse.

    tarih oku anlarsın belkİ küdüsün önemini.Filistin ne zaman senin düşmanın oldu ya . Yavuz Sultan Selimin fethi ile Osmanlı devleti yıkılana kadar bizim topraklarımızdı oralar zaten devlet yıkıldıktan sonra israil yavaş yavaş kuruldu ve işgal etti hangi ara senin düşmanın oldu.Kişilerin yaptığı hataları toplumlara bağlarsak yanlış yaparız. örneğin İsmet İnönü döneminde Ruslardan kaçarak sığınan azeri Türkleri Ruslara geri gönderip orada şehid edilmişti

  • SİHA'mızın vurduğu hedef Rusların çok övündüğü bir sistem arkadaşlar.SİHA kendi maliyetinin 5-10 katı daha fazla değeri olan önemli bir hedefi indirmiş.Şuana kadar bu Pantsir S-1'leri yok eden 2 ülke var.İlki İsrail ikincisi de biz olduk.İsrail bunları yok etmek için milyon dolardık füzeler kullanmıştı bizse daha ucuz basit bir SİHA'dan atılan bomba ile yok etmiş olduk.

  • Azeri Türkü diye bir şey yok. Türk, Türk'tür.


    Ayrıca bu forumdaki herkes kudüsün önemini biliyordur zaten kimse kimseden öğrenecek değil. Tarihi başkalarına araştır derken biraz kendiniz araştırsanız iyi olur. Özellikle 1800 lü yılların sonu 1900 lü yılların başını.

  • Cumhuriyet tarihinde askeri alanda en başarılı işimiz iha ve sihalar olabilir bütün operasyonlarda kullanıyoruz ve çok işe yarıyor.


    Bu arada 1 şehit haberi daha geldi yüreğimiz yandı yine. Yarından sonra Şam'a kadar operasyon olacak dedikoduları var açıkçası Recep Tayyip Erdoğan ne zaman sessizliğe gömülse peşinden büyük şeyler oluyor beklemedeyiz içimizi soğutmuyor daha fazlası lazım o şeytanın kellesi gerek!

  • anadolu'nun tertemiz gençlerini çöllerde nasıl kaybetmişiz biraz tarihe detaylıca baksak iyi olur. kudüs önemli ama o kudüs'ün 100 sene önce kaybetmize sebep olanları körü körüne savunmak da doğru değil. şu son olay bile gösterdi aslında ne kadar yalnız olduğumuzu.

  • Saatler sonra ilk görüntü: #Erdoğan #Kısıklı'daki evine geçti


    #Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Erdoğan, Kısıklı'daki konutuna geçti. Onlarca araçlık konvoy ile konutuna geçen Erdoğan'ın makam aracında telefonla görüştüğü görüldü.

  • Birleşmiş Milletler canlı yayın var.Rejimin bu güne yaptıklarını listelediler.Şu an İngiltere Türkiye kaybına üzüntülerini ve ateşkesin bir an önce sağlanmasını istediler.Abd konuşmaya başladı...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...