Evet biz kar beklerken, bir kıta bir ekoloji adeta yok oluyor. Avustralya kıtası belki de tarihinin en büyük yangınlarıyla karşı karşıya Eylülden bu yana. Küresel ısınma tüm kıtadaki koala vb. hayvan türlerinin fonksiyonel olarak sonu demek %30 nüfuslarının azaldığı söyleniyor fakat tüm yaşam alanları harap olmuş durumda kurtulanlarda açlık vs. ile karşı karşıya kalacak soyları tam anlamıyla risk altında. 25 insanın öldüğü, yüzlerce kişinin evsiz kaldığı söyleniyor. Kuşlar sürüngenler ve kangurular nispeten biraz daha avantajlılar fakat onlarıda sonrası etkileyecek doğal yaşam bozuldu. 4 ay daha sıcaklıkların yüksek olması bekleniyor. Zor zamanlar bekliyor kıtayı.
Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
Günaydın HF iyi sabahlar herkese. Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle kolay gelsin.
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler dostlar
-
-
15 dk da biten bir sınavdı.Elemanlar fazla ciddiye almışlar ya da üniversite sınavı için ön hazırlık yapmışlar...
-
Büyük Üstad Mahsuni Şerif'i rahmetle anıyorum.Son zamanlarda toplumsal konuları içeren şarkılar görmek çok güzel
-
Uludağda ölen iki dağcının bulunma anı videosunu izledim... gerçekten etkilenmemek elde değil.... kürekçi vadisi o kadar muazzam güzelliği yanısıra bir o kadar da tehlikeli.... kanyon ekibi gerçekten müthiş bir iş çıkarmış.... ailelerine başsağlığı diliyorum... Allah rahmet eylesin...
-
Ehliyet sınavı için böyle kopya düzeneği hazırlayanlar var şaka gibi.Çıkmış sorulara en fazla 1 gün çalışsalar geçerlerdi zaten...
-
Arkadaşlar,
Mesajlarınızı görünce CNN, FoxNews gibi Amerikan propaganda sitelerini inceliyorum ama bahsettiğiniz
türde hiç haber yok. Özllikle belirtiyorum çünkü bu kanallar bir Amerikn askerinin burnu kanasa ortalığı ayağa
kaldırırlar.
Bende çok da fazla propagandaya alet olmayın. Şu aşamada klasik bağırış, çağırış muhabbeti dönüyor.
Hareket olursa değerlendiririz ama şu anda bir şey yok arkadaşlar.
ilker abi uyaniksan bi bakarmisin abi senin yayinlara. sanirim bu sefer problem biraz buyuk
-
https://twitter.com/spectatorindex Twitterda bu adresi takip etmenizi tavsiye ederim.İran'ın amerikaya saldırısı sonrası Başkan Trump bugün ulusa sesleneceğini açıkladı.Sanırım iran-amerika savaşı başlayacak...
-
evet suan oval ofistelermis, iran amerika saldirirsa sadece irakta deil amerika topraklarindada saldiracaklarini acikladi (canli bombalari kasdetmis olabilir). arti israil bae dubai(kuveyti) vuracaklarini ve saldiri gerceklesen her ussu vuracaklarini belirtmis. zannetmiyorum ama burada adanadaki ve dogu anadoludaki 2 ussu de kasdetmis olabilirler.
-
ama iran az once amerika saldirmazsa devam etmeyeceklerini acikladi ve sanirim ulusa seslenis iptal olmus olabilir..
-
Eğer ABD'nin müttefiklerinin topraklarından herhangi bir saldırı gerçekleşirse onlar da saldırı hedeflerimiz arasında olacak"
-
Günaydın Havaforum mutlu günler iyi çalışmalar dilerim herkese.
-
İran tarihinde bir kere bile kafirlere savaş açmadı yaptığı bütün savaşlar Müslüman devletlerle oldu o yüzden doğrudan saldırı yapacağını sanmıyorum belki suikastler şeklinde saldırılar olursa savaş çıkabilir.
-
Füze saldırısı,uçak kazası(veya düşürülmesi ki görüntüler bombalandığı yönünde),depremlerin oluşumu nükleer ve haarp teorilerini yeniden doğuracak gibi ardı ardın olunca. Bu kadar misilleme fazla...
-
Hayırlı sabahlar kardaşlarım
-
Hayırlı sabahlar hf ailesi Kendime de iyi uykular dilerim
-