Marmara ve Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Modellerde düşüş gözle görülüyordu bu kadar şaşırmanıza gerek yok fazla oynadı güvensizdi bu sistemlerden alıp alabileceğimiz şansımız varsa 8-9 tarihleridir

    gorilofficial

  • Sakarya kampüste yarım saat önce çok güzel izlemelik kar yağışı vardı. Şu anda merkez 1.7 derece. Dewpoing 2 derece. KKY çok hafif şekilde devam ediyor.

    İzmit 5 günlük hava durumu

    tahmin-show-2.aspx?m=KOCAELI&basla=1&bitir=5

  • Tüm içtenliğimle geçen hafta yağan kardan az olacağına inanıyordum bulunduğum konum itibarıyla.Öyle oluyor şu an.Yağıyor evet ama sadece havada :) Bazen görmekte yetmeli geçen yıl Aralık 3-Mart 10 arası kar göremedim şimdi şükrediyorum.

    gorilofficial

  • Benim agzimdan oyle bise ciktimi.simdi bu soyleyen sensin birader.sanami soracam.kime soru sormayacami mubarek gun kalbini kirmayayim.haddini bil.ok

    6 kasımda üye olmuşsun. Buraya gelmişsin kimsenin dediğini takmayacam. Kimsenin dediği tutmuyor tarzında konuşuyorsun. Bu ne demek biliyor musun? Lafın tamamı deliye anlatılır. Bu forumda ki tahminciler boş demektir. 2 ay önce üye olup gelip burada ah kam kesemezsin. Burada ki sorumlulara imalı imalı laf sokamazsın. Ergen ergen konuşup caka satamazsın. Buranın huzurunu bozamazsın. Benim kalbimi kıramazsın. Bana birader diye hitap edemezsin. Bu forumda kimseye bu şekilde hitap edemezsin. Bana haddimi bildiremezsin. Bu forumda kimseye haddini bildiremezsin. 16 17 yaşında olup bu şekilde dik dik konuşamazsın. Hatta istersen 30 yaşımda ol yine konuşamazsın. Edebini adabını bileceksin. Yoksa buralarda barınamazsın. Psikolojin bozulur formu bırakırsın. İki ayda nasıl psikolojin bozulduysa artık trolsen demek ki.

    Şimdi diyeceğim o ki ağzının ayarını bilir misin lütfen!

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • 6 ocak sistemi evet daha iyi gozukuyor ama 850 sicakligi falan oyle cok da istahimi kabartmiyor.kiyi kesimlerin,sibirya kokenli degilse;-11 12 civari olmasi lazim fikrimce..bakalim ne olcak ne olursa olsun saglik olsun oncelikle

  • Ozaman alinti yapmiycaksin birader .bolge sorumlularina dikayet et bakalim onlar ne diyo bu ise hakaret etme.seni yargiya veririm onlar gerekeni yapar .

    Hangi hakaret? Söyle bakayım. :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Kısmet :)

    Siklonlu sistemler tepemizde -14 -16lar olacak ki yarasın yoksa hep arada kalır çok yağar dersin az yağar bi kar yağar bi yağmura döner olsun ne yapalım:thumbup:

    sistemin başından beri siklon sevdası yüzünden siklon bize patladı :) bırakın siklonu kırımdan inecek böyle çelik gibi soğuk kitlenecek siklonu boşverin kütür kütür alırız dekimizi siklonlu sistemler kıyılara yaramaz birkez daha şahit olduk öğrendik..ülke sistemide beni pek ilgilendirmiyor.zaten anadoluya gelen her yağış kar yapıyor.hakkaride arkadaşım var 2 metre kar varmış.her yer etkilensin diye kendi ekmeğimizden olup siklon macerasınada gerek yok bundan sonra.dek varsa hayat var:)