Kış Başlıyor

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • O tar birsey gelecek lodos arkasi karayel. a.b li. ss al bekle :D

    Aldım hocam aldım:) bu sene bekledik kar için beklediğimize değecek inşallah

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Arkadaşlar sistem 23 Ocak sistemi Semih hoca öyle söyledi ? Semih hocam 23 Ocak tarih olarak net mi ve vakit olarak akşam mı sabah mı öğlen mi ? Artık ayın 14 üne girdik sayılır. 9 gün sonra efsane geliyor diyebilir miyiz?

    Semih hocam uygun olduğunuzda cevap verirseniz cevap verir misiniz

  • Bende dün facebook ta o yazıyı gördüm havadelisimidir nedir artık ne delisiyse Semih hocamıza atıp tutmuş o anda zaten takibi bıraktım primci insanlarla işim olmaz 2 yıldır HavaForum'da ki hocalarımızı takip ediyorum ayrı ayrı hesaplardan. Var olsunlar tahminlerin de çok başarılılar takibe devam... okeys13123 yumrusk2364523

  • Semih hocam uygun olduğunuzda cevap verirseniz cevap verir misiniz

    Efsane olup olmadigini sali gunu soyleyecegim. o yonde belirtiler var.

    @Efsane-Semih hocam 23sistemi batı karadeniz adına nasıl güzel görüntüler görecekmiyiz

    Bolge konusuna suan girmiyorum. sali gunu soyleyecegim.

    sistem 24 geldi diyelim 26 ocakta oglumun dogum gunu var 26 ocakta durum Fatih'te ne olur

    Ablacim hep ayni soruyu sorup duruyosun. yerde kar bence.

  • diyorum ki yazma yazma ama semih kardeşim seni çok çok uzun zamandır takip ediyorum en az 10 sene olmuştur arif de aynı şekilde hep uzaktan takip ederim seni ve sana sallayan arkadaşıda takip ederdim ama geçen yıl abuk sabuk son gün tahminlerin den dolayı takibi bıraktım . Demem o ki seni biz biliyoruz tahminlerini nokta atışlarını herkes radara bakıp bişi görmezken sen çıkıp tarih veriyorsun ki bunu nasıl yapıyorsun cidden anlamış değilim ama sana harbiden helal olsun böyle devam et...
    Saygılar

  • Biz doğru yoldayız anlaşılan takipçi kaybı yaşamışlar o yüzden provakasyon yapıyor olabilirler . Oyuna gelmeyecek onların seviyesine düşmeyecek vede semih hocayı bu şekilde korumuş olacağız. Hiç bir arkadaşın herhangi bir provokatif harekette bulunmamasını öneriyorum

  • Merhaba;


    Forumu uzun süredir sadece okuyucu olarak takip eden bir kişiyim. Yazdığım bu ilk mesaj ise, yapılan anlamsız ve provakatif mesajlara karşı olduğu için de üzüldüğümü ifade edeyim.


    Hava tahmin yeteneği, hava bulutlu ve soğuksa kar yağabilir, ayın etrafında "hare" görürseniz yarın yağmur var deyip, rüzgarın yönünü parmağını tükrükleyip, kuruyan yönüne bakarak bilebilen bizim gibiler için, diyagramlar, ecm,gfs,gem terimlerini lugatimize sokup, bu işin aslında bilimsel temeller üzerinden yapılacağını gösteren bir alan oldu burası.


    kişisel egolarını öne çıkarıp, " yağmadı yağmadı, bilemediler bilemediler" diye tempo tutanlar, bilin ki benim için hiç bir şey ifade etmiyorsunuz.


    başta, "efsane Semih hoca" olmak üzere, tüm tahminci ve diğer yazar arkadaşlara teşekkür etmeyi kendim adına bir borç biliyorum.


    sadece kar, yağmur değil, kuraklık ve diğer doğal sorunlar ile ilgili bilgilere de ulaşıp bilgilenebiliyorum.



    hatta " Trakya'yı etkisi altına alan kuru soğuklar" lafı bile, eşimle aramızda bir espri haline geldi.


    herkesin, eline emeğine sağlık, elleriniz dert görmesşin.




    not : ilk yazdığım mesajın böyle bir konuda olmasından ötürü de çok özür diliyorum.

  • Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederiz. Ancak lütfen diğer forumlar ve kişiler hakkında yorum yapmayalım. Bizim işimiz bu değil. Başkalarının seviyesine inmeyelim. Siz desteğinize devam edin..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Efsanesemih hocam, sistem 23 ocakta saat tam olarak kaçta gelir, 10:05 temi yoksa 16:36 damı, bizim salonun önünde kaç cm olur, kardan adam yapabilir miyiz, yapabilirsek kaç metrelik kardan adama yeter bu kar ... :)


    Latife bir yana, emeklerinize sağlık üstad, inşallah tahminleriniz tutacak ve freni patlamış gibi gelen sistemler silsilesi ile özlediğimiz bir kış yaşamış olacağız.


    Saygılarımla;