a ve b pv yerdeğişiminden 45 gün öncesi ve sonrası.
c ve d pv nin bölünmesinden 45 gün öncesi ve sonrası.
pv 45.png

Ya hep Ya Hiç
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
MJO 2-3 den 4 e doğru gidiyor.Bize güzel günler gözüküyor 9 undan sonra demiştim bkz karalama tahtası
-
valla şubat sonuna kadar,2 tane adam akıllı sistem alsak,biz bu kış güzel geçti diyebiliriz bence..
-
@Efsane-Semih hayırlı olsun yeni konumuz...
konuyu okurken çoğu arkadaşlarımız 2007-2017 kışı olabilir yazısını gördükten sonra umutsuzluğa kapılmış gördüm ama su bi gerçektir ki
sizinde dediğiniz gibi çoğu sistem uzun vadede gözükmeyip kısa sürede efsane denilecek şekilde sistemde gözüküyor.
kimi uzun vadede gözü küpte bir anda ortadan kayboluyor...
burada bazı arkadaşlar tahmincilere kızıyor olabilir kar sistemi gözükmeyince ama adı üstünde tahminci sistemde radarda ne gözüküyorsa onu bizlere aktarıyorlar.....
hepimizin umudu tabiki de kış ayında kar görmek yarabbim verirse olur vermese olmaz...
ama bir umuttur kar beklemek diyelim inşallah bu sene güzel bi sistem almak temennisi ile bekleyişteyiz -
Ecm batı Gfs doğu diyor.Gelin uzlaşalım ortada buluşalım
forum.havaforum.com/attachment/11414/ -
Ecm batı Gfs doğu diyor.Gelin uzlaşalım ortada buluşalım
forum.havaforum.com/attachment/11414/Bence olan olacak tam ortada buluşacaklar
Karadeniz üzerinden.
-
görüntülü ve uzun yazıları alıntı yapmayalım @isobarmania @ kullanarak etiketliyelim lütfen...
-
sistem geliyor. gozumuz aydin.
-
-
Hocam tarih 11-16 arasımı ?
-
Semih Bey biraz daha bekleyip açıklama yapacağım demiştiniz. Heyecanla bekliyoruz. Kafanızda bir tarih oluştu mu taşların yerine oturması için?
-
@Efsane-Semih hocam çok heyecanlandım. İnşAllah beklediğimiz gibi gelir...
-
@Efsane_Semih nasıl bir kralsın acaba
-
duygulandım inşallah yağacak
-
Stratosfer soğuyor...
-
Efsane Semih üstattan “hep” kısmıyla ilgili umutla yorum bekledim ve sabredip sormadım bu sefer
, bu çok iyi bir haber , güzel bir süpriz oldu, bu sinerjik tahminine yürekten inanıyorum , ateş edeceğimiz anlar yakındır inşaallah
-
Havada kar kokusu var demek. sen kralsın semih hocam
-
İnşallah 2004 sistemi gibi bir sistem gelir
-
Hocam kafkasları ne kadar şanslı görüyorsunuz bu sistemde acaba
-
sistem geliyor. gozumuz aydin.
sizinde gözünüz aydın hocam günler öncesinden bilgisini vermiştiniz
-