Karsızlık Sendromu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kim İstanbula 30-40cm dediki bu sistemde pek birşey olmayacağını başından beri söyledik ? Beyin travmasımı geçiriyor arkadaş anlamadım hemende topluca sahtekar olduk. Ne insanlar var hay Allahım bide beni alıntılıyor utanmadan.

  • Kardeşim bir şey falan olmayacak falan denmedi, temkinli yaklaşıldı, hatta ecmwf nin guncellemesinden sonra herkes sıktı, şimdi böyle herkes tıraş bir sistem demedi, hemen kendimizi haklı çıkarmak çıkın senaryo uretmeyelim ExcuseMe

  • Kardeşim bir şey falan olmayacak falan denmedi, temkinli yaklaşıldı, hatta ecmwf nin guncellemesinden sonra herkes sıktı, şimdi böyle herkes tıraş bir sistem demedi, hemen kendimizi haklı çıkarmak çıkın senaryo uretmeyelim ExcuseMe

    İyi anlamadınız mesajımı herhalde bir daha okumanızda tavsiye var. Tamamen birşey olmayacak demedim pek birşey olmayacak gibiydi dedim bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor ve hala lafımın arkasındayım. Ecm güncellemesinde sevinildi doğrudur ama öyle geleceğinin garantisi olmadığını herkez biliyordu. Kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmıyorki konuyu farklı yerlere çekmeyiniz ben kendi yorumumu yapıyorum herkezin model okuma bakış açısı farklıdır.

    Einmal editiert, zuletzt von ExcuseMe ()

  • ExcuseMe olay yağıp yağmaması değil. Sitenin 20 milyon ziyaretçi sayısına ulaşması. Algı yaratmak için her sözü cımbızlıyorlar. Yazarlara baksınlar bu kış kaç kere konu açmışlar? Tıklanma peşinde olunsa her gelen yağmuru kar olabilir der konu üstüne konu açılır. Hatta ilk yarısında niye konu açılmıyor diye serzenişte bulunanlar oldu. Yapacak birşeyleri yok. Hava forum gündemi belirlemeye devam edecek...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Ben genelde yazmıyor ama yazılanları takip ediyorum Semih Bey hiç bir zaman İstanbul için 30 40 santim olur demedi hatta şanssız dedi. Karadeniz için güzel bir sistem diye belirtti. Ama insanımız okuma yönünden üşengeç olduğundan okumadan sallıyor.

  • Öncelikle Hava_Forum üstat efsanedir.

    Şöyle bi baktım sosyal medyadan daha fazla forumdayım ne instagram ne facebook hiç ilgimi çekmiyor. Elime telefonu ilk aldım mı direk forumdayım. Zamanımın çoğunu forumda kim ne yazmış ustalardan sistem ile ilgili ne yazmışlar onları okurken buluyorum kendimi.

  • Bu gece saatlerinde kendi serverımıza (daha yüksek kapasiteli) geçiş yapacağız. Geçiş yaparken sitemizin IP adresinde değişiklik olacaktır. Bu DNS ve IP değişikliklerinin oturması, tüm internete yayılması 6-12 saati bulabilmektedir.İşlem bu gece 00:15'de başlayacaktır.



    Süreci hızlı atlatabilmeniz için mobil verinizi sabah 06:00'dan sonra kapatıp açabilirsiniz. Veya modeminizi resetleyebilirsiniz.Anlayışınız için teşekkürler arkadaşlar.Süreç hakkında sosyal medya hesaplarından uzaması durumunda bilgilendirme yapılacaktır.

  • P.tesi aksam acaicam.

    D.Karadeniz için detaylı ULL Tahmini alabilirmiyiz Semih ? sistem ULL'Ye döndü yağışları büyük oranda azalttı 500 hpa artmasına rağmen kıyı için rüzgar hamleleri kötüye gidiyor.