Hava Tahmininde 10.Yılım

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 2007 de CnnTürk ile baslayan maceram 2017 ye kadar geldi. Kah uzulduk kah sevindik. Modelden modele takipler yaptik. Sistem donemlerinde uykusuz kaldik falan fistan. 10 yılı yaz yaz bitmez. Birçok arkadaşım sıkıldı bıraktı. Kimi ile yollarımız ayrıldı. Eskilerden pek kimse kalmadı. Benimde kaç yıl daha sürer bilmiyorum ama gayet güzel günlerimde oldu.


    Havaforuma geldigim donemden beri ziyaretci sayilarinda surekli bir artış oldu. Bunda en cok emeği olanlar benden çok başta Admin ve Samet olmak üzere mod arkadaslar ve siz ziyaretçiler sayesinde gerçeklesti.


    2017 Ocak ayından bugune Havaforuma tıklanma sayısı 7.5 milyonu gecti. Yurtdışından tıklanma sayımız ise 300 bini geçti. Turkiye'deki sıralamamız 5000 lerde ve gitgide yükseliyoruz. Türkiye'de hava sitesi anlamında önümüzde olan tek site Mgm. Diğer hava sitelerine buyuk farklar atmışız. Gün gelecek Mgm'den de cok tık alacak bu site.


    Yakında Android ve İos uygulamasıda gelecek ve Havaforum daha da büyüyecek.


    Saygılar sevgiler.. :hfyeni (25):
    Iletisim icin :
    E mail : [email protected]


    instagram : mesutasan1907

  • Hocam öncelikle, isminizin hakkını vererek, sayısız başarılarla ulaştığınız 10. Yılınızı tebrik ederim. Nice onuncu yıllara İnşaallah.


    Yukarıda belirttiginiz başarılı grafiğin arkasında, işini aşkla ve ciddiyetle yapan yönetim kadrosuna, moderatörlere, Bölge sorumlularına ve bir aile ortamında havaforuma emek veren herkese teşekkür ediyorum ,
    Havayla haşır neşir olan bir takipciniz olarak, Size ve Bilgisinden istifade ettiğim, Hava foruma gönül veren herkese sizin nezninizde tekrar teşekkür ediyorumbaşarılarınızın katlanarak büyümesini diliyorum.

  • İleride bu tahmin öngörün ve bilgi birikiminle hakettiğin bir yerde olman dileğiyle.. Bu forumda olsun foruma zyaretçi olarak gelenler olsun bence rakip forum sitelerinde olsun yaptığın işin hakkını herkes veriyordur, bizde senden çok şey öğreniyoruz, nice 10 yıllara inşallah kardeşim.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Modellerin can sıktığı son birkaç günde bile ısrarla 23-25 Ekimi işaret etmen işinin erbabı olduğunu birkez daha gösterdi , önemli olan gümbür gümbür geleni değil sessizce parmak ucuyla geleni görebilmektir , nice on yıllara Semih üstad

  • evet hocam cnn de bende vardım..rumuzum deli mavi idi..bende sana yakın oturuyordum.zeytınburnunda,avrasya hastanesinin karsısında..imkanlar cok kısıtlıydı ama o zamanların heyecanıda çok güzeldi...

  • Hocam nerdeyse 2 senedir üyeyim yaptığınız tahminlerinizin hemen hemen hepsi tuttu gerçekten bu kadar bilgili olmanız ve hiçbir zaman kimseyi kırmadan verdiğiniz cevaplara ve olumlu tutumunuza hayranım sizin gibi tarihe yazılacak üstad nadir bulunur. Emeğiniz çok büyüktür Hocam Nice 10 yıllara dilerim bundan sonraki hayatınız başarılı ve sağlıklı olsun..

  • Büyüksünüz Hocam. Eski günlerden bir tek siz kaldınız. Bir de yakından tanıdığınız bir üstadımız vardı. O'nun izini kaybettik ;( . İsmini biliyorsunuz. Lütfen siz de bırakmayın bizi. Daha sizden öğrenecek çok şeyimiz var. Nice 10 senelere. :hfyeni (25): @Efsane-Semih